Langnas til Kapellskar Ferge

Langnas Kapellskar fergeruten knytter Åland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 30 minutter mens Finnlines servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 21 Uke overfarter på Langnas Kapellskar ruten mellom Åland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Langnas - Kapellskar Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris
  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Langnas Kapellskar priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Langnas Kapellskar ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Langnas Guide

Den finske byen og havn Langnas ligger i Lumperland region på den østlige siden. Byen er hjemsted for den eldste overlevende kirken i området. Kirken, dedikert til St Andrew, daterer tilbake til 1720ene. I 1960ene ble en ny fergeterminal bygget i byen, som er designet av Bengt Lundsten, og den var i bruk mellom 1965 og 1975, hvoretter den ble lukket og helt fjernet i 1993. For å romme de store ferger som seiler mellom Stockholm og Turku, ble en ny terminal bygget i 1999. Terminalen brukes også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter som har litt passasjertrafikk til og fra Åland.

Det er fergeforbindelser fra Langnas havn til Stockholm og Turku. Innsjekking for biler åpner 30 minutter før avgang for avreise til Stockholm og 1 time før avgang for avreise til Turku.

Kapellskar Guide

Den svenske byen Kapellskar ligger på Østersjøkysten ca. 90 km nord for Stockholm.
Byens havn er den nordligste av ‘Stockholms havnene', og er en av Sveriges største `kjør på- kjør av havn, og er et viktig punkt for de som reiser til Finland, Russland, Norge og de Baltiske landa.
Byen ligger i Norrtälje kommune, som er i Stockholms fylke øst i Sverige. Kommunen ble opprettet i 1971 når flere kommuner ble sammenslått og er nå den største og nordligst kommunen i Stockholm. Mange av husene i området er sommerhus, som bare er bebodd om sommeren. Dette er på grunn av at byen ligger ved Stockholms skjærgård, noe som gjør det til et populært område blant stockholmere og turister.
Det er fergeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmessige ferger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Innsjekkingen stenger en time før avgang.