Eckerö til Grisslehamn Ferge

Eckerö Grisslehamn fergeruten knytter Åland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Eckerö Linjen. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Eckerö Grisslehamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Eckerö - Grisslehamn Fergeselskaper

  • Eckerö Linjen
    • 3 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Eckerö Grisslehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Eckerö Grisslehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Eckerö Guide

Den finske kommunen Eckerö ligger på Åland, og er et selvstendig område under finsk suverenitet, men på tross av dette, er kommunen utvilsomt svensk og 90% av befolkningen er svensktalender. Eckerö Linjen driver en fergeforbindelse mellom Berghamn i Storby, Eckerö og Grisslehamn på Väddö, Norrtälje i Sverige. Eckerös mest berømte bygning er Post og Tol huset, som var den største og mest imponerende bygning oppført til å støtte posttjenester mellom Stockholm og Skt. Petersborg. Bygningen ble bygget i 1828.

Åland er en selvstendig, svensksnakkende region i Finland som består av en øygruppe som ligger ved inngangen til den botniske bukt i Østersjøen.

Det er fergeforbindelser mellom Eckerö og Grisslehamn.

Grisslehamn Guide

Den svenske byen Grisslehamn er den største byen på den lange og smale øya Vaddo. Den ligger omkring 110 km nord for Stockholm og har i århundre vært porten til Ålandshavet. Fasiliteter i byen inkluderer en fiskebutikk og kaféer som ligger omkring havnen. Man kan også nyte byen ved å sykle. Sykler kan leies fra Grisslehamns Marina og også på Vaddo Vital nær Almsta, hvor kanoer også kan leies. Konferansesentret, Hotell Havsbaden, ble bygget i 1903 og tilbyr en fredsfull utsikt over havet og havnen.

Det er fergeforbindelser mellom Grisslehamn og Eckero, og seiltiden er ca. 1 time og 45 minutter.