Langnas til Stockholm Ferge

Langnas Stockholm fergeruten knytter Åland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 25 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 20 min.

Det er 14 Uke overfarter på Langnas Stockholm ruten mellom Åland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Langnas - Stockholm Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 25 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Langnas Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Langnas Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Langnas Guide

Den finske byen og havn Langnas ligger i Lumperland region på den østlige siden. Byen er hjemsted for den eldste overlevende kirken i området. Kirken, dedikert til St Andrew, daterer tilbake til 1720ene. I 1960ene ble en ny fergeterminal bygget i byen, som er designet av Bengt Lundsten, og den var i bruk mellom 1965 og 1975, hvoretter den ble lukket og helt fjernet i 1993. For å romme de store ferger som seiler mellom Stockholm og Turku, ble en ny terminal bygget i 1999. Terminalen brukes også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter som har litt passasjertrafikk til og fra Åland.

Det er fergeforbindelser fra Langnas havn til Stockholm og Turku. Innsjekking for biler åpner 30 minutter før avgang for avreise til Stockholm og 1 time før avgang for avreise til Turku.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.