Riga til Stockholm Ferge

Riga Stockholm fergeruten knytter Latvia med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Riga Stockholm fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Riga - Stockholm Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 3 Ukentlige Avganger 18 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Riga Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Riga Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Riga Stockholm Ferge anmeldelser

 • "Bon voyage"

  This was the perfect voyage. I especially enjoyed the evening shows. Cafeteria and restaurants are great. All in all, I’m impressed with the service and quality.

  'Carl Morten' reiste på Riga Stockholm ruten med Tallink Silja på Romantika

  Les mer Les mindre
 • "Nostalgisk og god opplevelse"

  Vi hadde en fin tur med god service og god mat😊‼️

  'Terje' reiste på Riga Stockholm ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "Reise med dårligste båten fra Riga."

  Likte ikke så godt båten. Først lugar som var under bil dekk var ikke ren og hadde møkk på veggen. Betalt mer og fikk byte lugar de er ubehagelig. Likte aktiviteter på båten.

  'Iveta' reiste på Riga Stockholm ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "Super tur"

  Det var en fantasisk seiltur med Romantika. Vi hadde valgt luksus med en de lux lugar, og luksus fikk vi med frisk frukt på bordet og champagne i kjøleskapet. Til lugaren hørte et morgenmåltid, hvor stort sett allting var tilgjengelig. Samtidlig var været fantastisk og gjorde innseilingen gjennom den svenske skjærgården til Stockholm en opplevelse. Vi var ytterst fornøyde, selv om prisen var høy.

  'Orla' reiste på Riga Stockholm ruten med Tallink Silja på Romantika

  Les mer Les mindre

Riga Guide

Den største byen i Latvia er Riga, som er plassert på Rigabukten, ved munningen av elven Daugava. Latvias hovedstads historie går tilbake over 800 år til 1201 og er blitt erklært en Unesco verdensarv område for sin Art Nouveau/Jugendstil arkitektur. En populær attraksjon i byen er Dome katedral, som er kjent verden over for akustikkorgelet sitt. Om sommeren holdes det en rekke musikkfestivaler i byen med opera, jazz og rock. Byen har også mange interessante museer, utstillinger og kunstgaller.

Den kommersielle havnen i Riga ligger i hjertet av byen. Mange hotell og restauranter ligger innen 5 minutters gang fra den gamle bydelen i Vecriga område. Det er fergeservicer fra Riga havn til Stockholm I Sverige, med en seiltid på ca. 17 timer og Lubeck i Tyskland, med en seiltid på ca. 31 timer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.