Langnas til Turku Ferge

Langnas Turku fergeruten knytter Åland med Finland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 5 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 15 min.

Det er 14 Uke overfarter på Langnas Turku ruten mellom Åland og Finland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Langnas - Turku Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Langnas Turku priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Langnas Turku ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Langnas Guide

Den finske byen og havn Langnas ligger i Lumperland region på den østlige siden. Byen er hjemsted for den eldste overlevende kirken i området. Kirken, dedikert til St Andrew, daterer tilbake til 1720ene. I 1960ene ble en ny fergeterminal bygget i byen, som er designet av Bengt Lundsten, og den var i bruk mellom 1965 og 1975, hvoretter den ble lukket og helt fjernet i 1993. For å romme de store ferger som seiler mellom Stockholm og Turku, ble en ny terminal bygget i 1999. Terminalen brukes også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter som har litt passasjertrafikk til og fra Åland.

Det er fergeforbindelser fra Langnas havn til Stockholm og Turku. Innsjekking for biler åpner 30 minutter før avgang for avreise til Stockholm og 1 time før avgang for avreise til Turku.

Turku Guide

Den finske byen Turku er landets eldste, og var fra 1809 til 1812 Finlands hovedstad. Helt til 1840 var det Finlands største by, men nå til dags er det den femte største byen. Det er ikke mye som er igjen av middelalderfortiden til selve byen, men i museene kan du få mye informasjon og se den rike fortiden til byen utstilt. Turku er et populært sted å besøke om sommeren, og de fleste samler seg langs elven Aurajoki, på det mange båtene som ligger fortøyd der og ved havnefronten av byen. Kauppatori, som er torget midt i byen er kjent for å ha mye aktivitet og spiller en viktig rolle i lokal turisme og for de som bor her. De mest populære attraksjonene i byen er Turku slott som er fra 1200-tallet og Turku katedral som blir sett på som en av de viktigste kirkene i Finland.