Turku til Langnas Ferge

Turku Langnas fergeruten knytter Finland med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 25 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 10 min.

Det er 14 Uke overfarter på Turku Langnas ruten mellom Finland og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Turku til Langnas Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Finland til Åland side.

Turku - Langnas Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 25 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Turku Langnas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Turku Langnas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Turku Guide

Turku ligger på den sørvestlige kysten av Finland ved munningen av elven Aura. Byens historie går tilbake til det 13. århundret, noe som gjør den til Finlands eldeste by. Mellom 1809 og 1812 var Turku Finlands hovedstad, og fortsatte med å være landets største by frem til enden av 1840ene.

Selv om Turku i dag ikke helt har den samme graden av nasjonal betydning som den pleide å ha, er byen stadig den regionale hovedstaden og et viktig sted for handel i det nordlige Europa.

Det er fergeforbindelser fra Turku havn til Stockholm og Mariehamn.

Langnas Guide

Langnas er en by i Finland som ligger på den østlige siden av Lumperland. Silja Line bygget en fergeterminal i byen i begynnelsen av 1960ene, som ble fjernet i 1993, bare for å bli erstattet av en ny terminal i 1999. Den nye terminalen ble bygget for å imøtekomme de store cruise fergene som seiler på Stockholm - Turku ruten og brukes som et alternativ til Mariehamn havn. Den eldste overlevende kirken i området, og en populær attraksjon, er Lumperland kirke, som er dedikert til St Andrew og går tilbake til 1720.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Turku.