Turku til Langnas Ferge

Turku Langnas fergeruten knytter Finland med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 25 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 10 min.

Det er 14 Uke overfarter på Turku Langnas ruten mellom Finland og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Turku - Langnas Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 25 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Turku Langnas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Turku Langnas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Turku Guide

Turku ligger på sørvestkysten av Finland ved munningen av elven Aura. Byens historie går tilbake til 1200-tallet, noe som gjør den til Finlands eldste by, og på denne tiden ble den sett på som et viktig knutepunkt i landet. Mellom 1809 og 1812 var Turku Finlands hovedstad, og frem til slutten av 1840-årene var det Finlands største by. Selv om Turku som by ikke er så viktig som den var, er byen fortsatt en regional hovedstad innad i landet, og er en viktig handelsstand i Nord- Europa.
Byen har vært stedet for mange av Finlands viktigste hendelser, og har hatt en betydelig innflytelse på landets historie. Turku ble tildelt prisen for Europas kulturhovedstad i 2011, sammen med hovedstaden i Estland, Tallin. I 1996 ble Turku utpekt som Finlands offisielle Juleby.
På grunn av Turkus beliggenhet, er havnen en travel handels- og passasjerhavn. Hvert år reiser over 3 millioner passasjerer gjennom her til både Stockholm og Mariehamn.

Langnas Guide

Langnas er en by i Finland som ligger på den østlige siden av Lumperland. Silja Line bygget en fergeterminal i byen i begynnelsen av 1960ene, som ble fjernet i 1993, bare for å bli erstattet av en ny terminal i 1999. Den nye terminalen ble bygget for å imøtekomme de store cruise fergene som seiler på Stockholm - Turku ruten og brukes som et alternativ til Mariehamn havn. Den eldste overlevende kirken i området, og en populær attraksjon, er Lumperland kirke, som er dedikert til St Andrew og går tilbake til 1720.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Stockholm og Turku.