Helsingfors til Mariehamn Ferge

Helsingfors Mariehamn fergeruten knytter Finland med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 15 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t 10 min.

Det er 10 Uke overfarter på Helsingfors Mariehamn ruten mellom Finland og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Helsingfors - Mariehamn Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 11 t 15 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 3 Ukentlige Avganger 11 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Mariehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Mariehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.

Mariehamn Guide

Mariehamn er hovedstaden på Åland, som er et selvstendig område under finsk suverenitet. Det er lett å navigere rundt og utforske øya enten til fots, med sykkel eller buss. Skipet Pommeren ligger ved havnen, og du ser den når du ankommer havnen med ferge ved Ålands Maritime Museum ved Badhusparken. En populær attraksjon i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvveis langs Esplanaden Boulevard, som har sitrontrær som går fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten- gågate finner du mange butikker, kaféer og restauranter. Den lokale myndighetsbygningen finnes også her som er Självstyrelsgården som huser Ålands parlament, administrasjon, rådhus og andre offentlige bygninger.
Begge havnene er isfrie stort sett hele året og blir ikke påvirket av tidevannet. Havnen som ligger vest er en internasjonal havn som har daglige avganger til Sverige, Estland og Finland. Havnen som ligger øst er en av de største havnene for fritidsbåter i Skandinavia.