Helsingfors til Mariehamn Ferge

Helsingfors Mariehamn fergeruten knytter Finland med Åland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 15 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 25 min.

Det er 14 Uke overfarter på Helsingfors Mariehamn ruten mellom Finland og Åland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Helsingfors til Mariehamn Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Finland til Åland side.

Helsingfors - Mariehamn Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 11 t 15 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 7 Ukentlige Avganger 10 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Helsingfors Mariehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Helsingfors Mariehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Helsingfors Guide

Finlands hovedstad Helsingfors, ligger i Uusimaa område i den sørlige delen av landet, ved bredden av Den Finske Bukt. Byen ligger omkring 80 km nord av Tallinn i Estland, 400 km nord av Stockholm i Sverige og 300 km vest av St. Petersborg i Russland.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Helsingfors største museum, National Museum of Finland. Museet har en stor samling av historiske gjenstander, det kan dateres tilbake til forhistorisk tid og frem til i dag. Museets hjem, en borg, er også en populær attraksjon i seg selv. Helsingfors Bymuseum, det finske National Gallery og Design Museum er tre andre museer i byen, som er et besøk verdt.

Helsingfors havn, den største i Finland og den nest største i norden, har tre kjeft og 6 passasjertermianler. Det er en fergeforbindelse mellom Helsingofrs og Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallinn i Estland.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverenitet og er Ålands hovedstad. Skipet Pommern ligger hvor fergene ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraksjon i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvveis langs Esplanaden Boulevard, som har trær og løper fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågate finner man mange butikker, kaféer og restauranter. I dette området finner man også byens og regionens maktsentrum, Självstyrelsegården, som består av Ålands palament og provinsregjering, rådhuset og andre offentlige bygninger.
Byen ligger på en halvøy og har to havner, en på den vestlige bredden og en på den østlige bredden. Begge forblir isfrie nesten hele året. Den vestlige havnen er, hvor daglige ferger til Sverige Estland og fastlandet seiler fra. Den østlige havnen er plasseringen av en av de største lystbåthavnene i Skandinavia.