Turku til Stockholm Ferge

Turku Stockholm fergeruten knytter Finland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Tallink Silja seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 timer 55 minutter mens Viking Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 35 min.

Det er 21 Uke overfarter på Turku Stockholm ruten mellom Finland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Turku - Stockholm Fergeselskaper

  • Tallink Silja
    • 7 Ukentlige Avganger 10 t 55 min
    • Få pris
  • Viking Line
    • 14 Ukentlige Avganger 10 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Turku Stockholm priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Turku Stockholm ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Turku Guide

Turku ligger på sørvestkysten av Finland ved munningen av elven Aura. Byens historie går tilbake til 1200-tallet, noe som gjør den til Finlands eldste by, og på denne tiden ble den sett på som et viktig knutepunkt i landet. Mellom 1809 og 1812 var Turku Finlands hovedstad, og frem til slutten av 1840-årene var det Finlands største by. Selv om Turku som by ikke er så viktig som den var, er byen fortsatt en regional hovedstad innad i landet, og er en viktig handelsstand i Nord- Europa.
Byen har vært stedet for mange av Finlands viktigste hendelser, og har hatt en betydelig innflytelse på landets historie. Turku ble tildelt prisen for Europas kulturhovedstad i 2011, sammen med hovedstaden i Estland, Tallin. I 1996 ble Turku utpekt som Finlands offisielle Juleby.
På grunn av Turkus beliggenhet, er havnen en travel handels- og passasjerhavn. Hvert år reiser over 3 millioner passasjerer gjennom her til både Stockholm og Mariehamn.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er spredt utover 14 øyer på østkysten, og ligger i munningen av innsjøen Mälaren. Stockholm er anerkjent som en av de vakreste byene i verden, og har mange pittoreske steder som er verdt å få med seg.

Den moderne byen er kjent for sine design, mote og det livlige nattelivet. Likevel har byen klart å beholde røttene sine, og dette ser du i Gamla Stan, hvor du kan gå deg bort i historie. Byen er en labyrint av brostein og omkranser Stortorget. Lengre sør finner du Södermalm som har en mer bomhemsk atmosfære med kunstgallerier, historiske hus og en fantastisk sjøfront.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Stockholm til destinasjoner i Finland, Russland og de baltiske landene.