Rostock til Trelleborg Ferge

Rostock Trelleborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Stena Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 6 timer mens TT Line servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 5 t 45 min.

Det er 42 Uke overfarter på Rostock Trelleborg ruten mellom Tyskland og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rostock - Trelleborg Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 3 Daglige Avganger 6 t
  • Få pris
 • TT Line
  • 3 Daglige Avganger 5 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rostock Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rostock Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rostock Trelleborg Ferge anmeldelser

 • "opplevelsen min"

  Veldig bra.

  'Kadri' reiste på Rostock Trelleborg ruten med TT Line på Huckleberry Finn

  Les mer Les mindre
 • "Taxfree"

  Trist å finne taxfreebutikken stengd kl 1700 da båten ank Trelleborg kl 19.15. Vill ikke gå og dra på kjøpte ting hele turen. Da passer de dåligt med båtens åpningstid endast till kl 17.00

  'Per Arne' reiste på Rostock Trelleborg ruten med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre
 • "Problemfritt"

  Bestilte reisen på nett, fikk referanse nr. og kjørte direkte til innsjekking og ombord. Catering og service meget bra. Problemfritt.

  'Knut' reiste på Rostock Trelleborg ruten med Stena Line

  Les mer Les mindre
 • "Bilreiser "

  Billigst og raskeste reise med bil frå Polen og øst Tyskland til Østfold

  'Erling' reiste på Rostock Trelleborg ruten med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock ligger i Mecklenburg Vorpommern-regionen i Nord-Tyskland, ved elven Warnow. Byens sentrum ligger rundt 12 km sør for Østersjøkysten. En av de populære attraksjonene i denne byen er Neuer Markt og det gotiske rådhuset som ble bygd på 1200-tallet. På 1900-tallet ble fasaden på rådhuset forandret og det ble lagt til en bankettsal. Det er også flere gavl hus i denne byen som er fra 1400- og 1500-tallet som har blitt restaurert. Byen hadde en rekke hus som var i hanseatisk stil, men disse ble bombet i et luftangrep i 1942. I byen finner du en av verdens eldste universitet, Universitet i Rostock som åpnet i 1419. Havnen i Rostock er Tysklands største, og har blitt en av Europas viktigste havner etterhvert, på grunn av de gode forbindelsene til både Trelleborg i Sverige ( 5 timer og 45 min) , Gedser i Danmark ( 2 timer) og Hank i Finland ( 22 timer ). Det er også gode veiforbindelser fra Rostock og videre inni Europa. Når du ankommer Rostock vil du finne alt ifra gode kafeer, restauranter, shoppingområder og steder der du kan veksle penger.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.