Travemunde til Trelleborg Ferge

Travemunde Trelleborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde til Trelleborg Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Tyskland til Sverige side.

Travemunde - Trelleborg Fergeselskaper

  • TT Line
    • 3 Daglige Avganger 8 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sørligste by og kan føre tilbake historien sin til det 13. århundret, da byen ble presentert som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar av det danske kongehuset. Byen ble senere regenert av danskene som regjerte inntil 1658, da den passerte tilbake til svensk herredømme. I dag besøkes byen ofte av folk som reiser mellom Sverige og Tyskland på de fergene som seiler fra byens havn til Rostock, Lubeck og Travemunde. Disse fergerutene begynte i 1897 med Sassnitz linjen og ruten til Travemunde ble etablert i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, etter fallet av Berlinmuren. Fergene på disse rutene kan bære både gående passasjerer og biler, samt tunge lastbiler.