Travemunde til Trelleborg Ferge

Travemunde Trelleborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde - Trelleborg Fergeselskaper

 • TT Line
  • 4 Daglige Avganger 8 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Trelleborg Ferge anmeldelser

 • "Ferjeselskap uten kontroll. "

  Synes det er frekt å komme med denne forespørselen. Har forsøkt i over en uke å få kontakt med ferjeselskapet for å få bekreftet avbestillingen. Dere har bare belastet kontoen vår uten å ta kontakt tilbake etter gjentatte purringer. Telefonnr dere har oppgitt er ute av drift og mailer vi har sendt får vi ikke svar på, bare at dere skal kontakte oss innen 48 timer men etter en uke har vi fortsatt ikke hørt noe fra dere!!!! Har aldri opplevd maken til kundebehandling så håper dere rydder opp i dette snarest!!!’

  'Oddvar' reiste på Travemunde Trelleborg ruten med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre
 • "Overraskende bra standard, veldig hyggelig ombord"

  På hjemvei fra Spaniaferie valgte vi nattfergen Travemunde-Trelleborg i stedet for hotellovernatting og kortere ferge Puttgarden-Rødby. Det var mest trailere, og noen få personbiler om bord. Selv med lite folk var det overstrømmende service i bar, taxfree og ellers på båten - det var mye finere fellesområder enn forventet og helt OK lugarer. En positiv opplevelse. Eneste utfordring var å finne fra innsjekkingsluken til der vi skulle stille oss i kø. Vi hadde ingen andre biler å følge, det var mørkt og dårlig skiltet på havneområdet.

  'Olav' reiste på Travemunde Trelleborg ruten med TT Line på Peter Pan

  Les mer Les mindre
 • "Ferie tur"

  Litt lite sitte plasser uten krav om å kjøpe ting bare

  'Terese' reiste på Travemunde Trelleborg ruten med TT Line på Nils Holgersson

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi har brukt TT Lines flere gange og har alltid haff gode erfaringer. Når man kommer til lugar dekket, er det alltid et medlem av personalet til å hjelpe. Lugar er grunnleggende, men gjør jobben, moderne og alltid rene. Cateringområdet er veldig godt. Skipene er moderne. Kan varmt anbefales.

  'Anonym' reiste på Travemunde Trelleborg ruten med TT Line på Nils Holgersson

  Les mer Les mindre

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.