Travemunde til Malmo Ferge

Travemunde Malmo fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 19 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Malmo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde - Malmo Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 19 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Malmo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Malmo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Malmo Guide

Den svenske byen Malmø er sentrert omkring sin gamle bydel, som er kjent som Gamla Staden og er omgitt av en deilig kanal. I dette området er det tre plasser som er populære blant turister og er omgitt av butikker og restauranter. Plassene heter Stortog, Lilla Tog og Gustav Adolfs Torg. Andre populære attraksjoner i byen er Malmø slott, fra det 15. århundret, som kalles Malmöhus Slott av de lokale. Byen kan spores tilbake til 1275, hvor den menes å være blitt grunnlagt som en kai eller fergeleie for erkebiskopen Lund.
Det er fergeforbindelser fra Malmø til Travemunde i Tyskland.