Gdynia til Karlskrona Ferge

Gdynia Karlskrona fergeruten knytter Polen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gdynia Karlskrona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gdynia - Karlskrona Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 3 Daglige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gdynia Karlskrona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gdynia Karlskrona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gdynia Guide

Den polske byen Gdynia ligger på kysten av Østersjøen og er en viktig havn i Gdansk- bukten. Byen er vert for en rekke kulturelle arrangementer hvert år. Den årlige Gdynia Film Festival og en av Europas største musikkfestivaler Open’er tiltrekker seg mange besøkende. En annen viktig sommer begivenhet er Viva Beach Party, som er en stor 2- dagers technofest på den offentlige stranda i Gdynia.
Fra havnen er det regelmessige fergetjenester mellom Polen og Sverige med en reise på rundt 12 timer. Passasjerfasilitetene er begrenset ved ferga, og det anbefales at personer kjøper det de trenger før fergeturen i byen.

Karlskrona Guide

Karlskrona er fordelt utover 30 øyer og ligger øst for Blekinge skjærgård. Andre øyer i skjærgården er Hasto, Lango , Aspo og holmen Stumholmen som tidligere var eid av den svenske marinen. I dag er det kun det nasjonale marinemuseet (Marinmuseet) som står igjen.
Karlskrona skjærgård ligger utenfor Karlskrona og er den sørligste skjærgården i Sverige, her ligger en rekke øyer som er tilknyttet fastlandet med ferge.
Byen ble valgt av Kong Karl XI som marinebase på grunn av beskyttelsen som de små øyene rundt basen ga. På øyene er det alt ifra 1-1500 innbyggere, og det er også øyer uten forbindelse til fastlandet.
Byen ligger sørøst i hjørnet av Sverige og har gode forbindelser til andre land i Østersjøen. Det er fergeforbindelser til Gdynia i Polen.