Swinoujscie til Ystad Ferge

Swinoujscie Ystad fergeruten knytter Polen med Sverige og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Polferries seiler opp til 19 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 30 minutter mens Unity Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 15 min.

Det er 33 Uke overfarter på Swinoujscie Ystad ruten mellom Polen og Sverige. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Swinoujscie - Ystad Fergeselskaper

  • Polferries
    • 19 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris
  • Unity Line
    • 14 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Swinoujscie Ystad priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Swinoujscie Ystad ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Swinoujscie Guide

Den polske byen Swinoujscie ligger ved kysten av Østersjøen i den nordvestlige delen av landet. Det meste av byen er bygget på øyene Usedom og Wolin, men deler av byen ligger også på noen andre småøyer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom er nærmeste nabo til Swinoujscie, og det er en vei som går mellom de to stedene, samt en promenade som er 12 km lang. Det er interessante museer i byen som er verdt å besøke slik som ‘ Museum of Sea Fishery’ som inneholder en rekke utstillinger om fiske, dyr i sjøen, historien til byen og området rundt og gammelt navigasjonsutstyr. I byen finner du også Angels Fort som var bygd mellom 1845 og 1858. Bygningen er en replika av Hadrians mausoleum i Roma. Fortet har blitt modernisert noen ganger tidligere, og etter andre verdenskrig og til 1962 var det den Røde Armés hovedkvarter.


Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til reisemål i Danmark og Sverige.

Ystad Guide

Den svenske havnebyen Ystad er et populært turistmål og ligger ca. 60 km sørøst for Malmø. Noen av byens mest populære attraksjoner finnes rundt Stora Östergatan og Stora Norregatans, og inkluderer bygningen Änglahuset som er fra det 17. århundre. Noe som også er populært er et besøk til middelalderkirken Sankta Maria kyrkan som ligger på Stortorget, og Ystads Kunstmuseum på St Knuts torg som inneholder dansk kunst. Museet ligger rett ved turistkontoret.
En annen ting som gjør at turister tiltrekkes av denne byen er den fiktive karakteren Kurt Wallander, fra Henning Mankell sine bøker. Bøkene utspiller seg i Ystad og omegn. Mens du besøker byen kan du få en ‘Wallander guida tur’ som tar deg med til de mest historiske stedene blant annet middelalderklosteret som ble bygget i 1267 og en rekke andre ting.