Unity Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Unity Line

Unity Line er et polsk fergeselskap, og av de største operatørene i Østersjøen. Selskapet spesialiserer seg på regelmessige ruter mellom Swinoujscie i Polen og Ystad i Sør-Sverige.

Unity Line transporterer over tre hundre og førti tusen passasjerer hvert år, og over to hundre og femti tusen lastebilførere. Unity Line har lenge vært et populært valg når man krysser Østersjøen. Selskapet ble etablert i 1994 og knytter den fascinerende havnebyen Swinoujscie; kjent for sine prøyssiske festninger og 1800-talls hager, med Ystad, en middelalderby med brosteinsbelagte gater og bindingsverkshus. Reisen tar omlag seks og en halv time.

M/F Polona anses som flaggskipet og ble tatt i bruk i 1995. Skipet er betraktet som en av de sikreste og, etter flere oppussinger en av de mest moderne fergene på Østersjøen. Polonia har to a la carte-restauranter, et diskotek, kasino, mange butikker, et bredt utvalg av fasiliteter og komfortable lugarer.

Inkludert i Unity Line flåten har vi også M/F Skania, et lignende fartøy til Polonia med hensyn til sin moderne stil og omfattende utvalg av fasiliteter. Denne fergen har plass til opptil tretten hundre passasjerer og omtrent tre hundre biler.

Med directferries.no kan du finne Unity Line seilplaner, billettpriser og booke Unity Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Unity Line med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Unity Line kundeanmeldelser

 • "reise med Skania "

  De siste 3 årene var det sannsynligvis den beste reisen jeg har hatt gjennom forskjellige selskaper. Jeg var mest fornøyd med det brede utvalget av parfymer til min kone...TAKK

  Les mer Les mindre
 • "Lugarreservasjon"

  Bestilte overfart m/lugar av Direk Ferris ,dette var ikke registret av Unity Line og beløpet som var overført var lavere enn det som jeg var belastet for. Bestilte nye lugar ombord. (Heldigvis en ledig)

  Les mer Les mindre
 • "Lugar var ikke reservert."

  Lugar var ikke reservert, selskapets hevdet at de hadde mottatt et meget lavere beløp enn hva jeg har blitt trukket fôr

  Les mer Les mindre
 • "Fin båtreise"

  Veldig fint skip jeg fikk komme ombordstigning tidlig var veldig fint siden jeg møtte opp veldig tidlig Flott ren lugar god mat godt fornøyd anbefaler andre😁🏖

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.