Unity Line

Unity Line er et polsk fergeselskap, og av de største operatørene i Østersjøen. Selskapet spesialiserer seg på regelmessige ruter mellom Swinoujscie i Polen og Ystad i Sør-Sverige.

Unity Line transporterer over tre hundre og førti tusen passasjerer hvert år, og over to hundre og femti tusen lastebilførere. Unity Line har lenge vært et populært valg når man krysser Østersjøen. Selskapet ble etablert i 1994 og knytter den fascinerende havnebyen Swinoujscie; kjent for sine prøyssiske festninger og 1800-talls hager, med Ystad, en middelalderby med brosteinsbelagte gater og bindingsverkshus. Reisen tar omlag seks og en halv time.

M/F Polona anses som flaggskipet og ble tatt i bruk i 1995. Skipet er betraktet som en av de sikreste og, etter flere oppussinger en av de mest moderne fergene på Østersjøen. Polonia har to a la carte-restauranter, et diskotek, kasino, mange butikker, et bredt utvalg av fasiliteter og komfortable lugarer.

Inkludert i Unity Line flåten har vi også M/F Skania, et lignende fartøy til Polonia med hensyn til sin moderne stil og omfattende utvalg av fasiliteter. Denne fergen har plass til opptil tretten hundre passasjerer og omtrent tre hundre biler.

Med directferries.no kan du finne Unity Line seilplaner, billettpriser og booke Unity Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Unity Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Unity Line sine ruter og havner

Alle Unity Line ruter

Unity Line kundeanmeldelser

 • "Fin båtreise"

  Veldig fint skip jeg fikk komme ombordstigning tidlig var veldig fint siden jeg møtte opp veldig tidlig Flott ren lugar god mat godt fornøyd anbefaler andre😁🏖

  'Per Ivar' reiste med Unity Line

  Les mer Les mindre
 • "En moden og velholdt moderne ferge."

  Selv om fergen begynner å bli noen år er den meget velholdt og har en moderne fergestandard.Fergen ble bygget på Langsten&Slip BåtbyggeriAS(Vard Yard) Tomrefjord i Norge og er godt vedlikehold og interiøret blitt fornyet opp til dagens standard.Dette kan jeg si ut fra at jeg selv var engasjert som skipsinspektør og fulgte byggeprosessen av fartøyet.En grei ferge som jeg kommer til å bruke ofte.

  'Roger' reiste med Unity Line

  Les mer Les mindre
 • "Nice and smooth cruise to Poland"

  Incredible practical to take the ferry in the evening and reach Poland very early in the morning! Everything was really well organized and at time. Cabins were found very clean and nicely presented. Staff received us with a nice welcome! Really, I can recommend this ferry to reach Poland for anybody - just enjoy!

  'Andreas' reiste med Unity Line

  Les mer Les mindre
 • "Flott og behagelig tur Ystad-Swinoujscie og retur."

  Det var en meget behagelig reise med skipene Polonia og Skania tur retur over Østersjøen.

  'Magne' reiste med Unity Line

  Les mer Les mindre