Unity Line

Unity Line er et polsk fergeselskap, og av de største operatørene i Østersjøen. Selskapet spesialiserer seg på regelmessige ruter mellom Swinoujscie i Polen og Ystad i Sør-Sverige.

Unity Line transporterer over tre hundre og førti tusen passasjerer hvert år, og over to hundre og femti tusen lastebilførere. Unity Line har lenge vært et populært valg når man krysser Østersjøen. Selskapet ble etablert i 1994 og knytter den fascinerende havnebyen Swinoujscie; kjent for sine prøyssiske festninger og 1800-talls hager, med Ystad, en middelalderby med brosteinsbelagte gater og bindingsverkshus. Reisen tar omlag seks og en halv time.

M/F Polona anses som flaggskipet og ble tatt i bruk i 1995. Skipet er betraktet som en av de sikreste og, etter flere oppussinger en av de mest moderne fergene på Østersjøen. Polonia har to a la carte-restauranter, et diskotek, kasino, mange butikker, et bredt utvalg av fasiliteter og komfortable lugarer.

Inkludert i Unity Line flåten har vi også M/F Skania, et lignende fartøy til Polonia med hensyn til sin moderne stil og omfattende utvalg av fasiliteter. Denne fergen har plass til opptil tretten hundre passasjerer og omtrent tre hundre biler.

Med directferries.no kan du finne Unity Line seilplaner, billettpriser og booke Unity Line fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Unity Line med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Unity Line sine ruter og havner