Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ystad havn

 • Med bil

  Ystad er ca. 60 km fra Malmø, 90 km fra København og 330 km fra Gøteborg. Ystad er lett tilgjengelig fra Malmø og vestlige Sverige via motorvei E65.

 • Med tog

  Ystad togstasjon ligger i nærheten av havnen. Fra Malmø tar det ca. 45 minutter med Skånetrafiken Pågatåg. Det samme toget vil ta deg til Simrishamn på 40 minutter. Det går også tog til København som tar ca. 1 time.

 • Adresse

  Färjeterminalen, 271 39 Ystad

 • Ystad Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ystad før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ystad Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ystad Ferge servicer

Ystad Guide

Hva er det å gjøre i Ystad?

Ystad er en naturperle året rundt, og er i motsetning til mange andre turistmål ikke avhengig av sommervarmen. Den friske vårbrisen og vintertemperaturen appellere uansett til turistene. Byen har et frodig terreng og er et paradis for de som vil gå turer, da de har mange bratte og utfordrende turstier. Som turist kan du ta en avslappet ettermiddagstur i den milde varmen og beundre den fantastiske panoramautsikten som tilbys fra toppen av åssiden. For de som foretrekker å ta livet med ro så har Ystad en fantastisk flora og fauna som grenser til en innsjø, her finner du som oftest en rekke fiskere som håper på å fange dagens fangst. Om du har lyst til å være aktiv mens du opplever byen kan du leie en sykkel og ta deg en tur på den nasjonale sykkelstien Sydostleden, her kan du oppdage vakre naturreservater og gamle kulturarvsteder. Det er vanskelig å ikke ta innover seg det forfriskende landskapet, og etter en dag ute i naturen hva er vel bedre enn å spise på en av Ystads fasjonable restauranter. Restaurantene serverer overdådig mat mens du slapper av i varmen i den koselige atmosfæren.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Ystad?

Alle som besøker eller bor i Ystad velger å komme seg rundt til fots eller på sykkel. Hvem kan klandre dem, de er en skikkelig utendørs-by.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.