Gdansk til Nynashamn Ferge

Gdansk Nynashamn fergeruten knytter Polen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Polferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Gdansk Nynashamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gdansk - Nynashamn Fergeselskaper

  • Polferries
    • 7 Ukentlige Avganger 18 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gdansk Nynashamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gdansk Nynashamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gdansk Guide

Den polske byen Gdansk ligger på Østersjøkysten og er hovedstaden i Pomorskie, Polens hovedhavn. Gdansk er beliggende på den sørlige kanten av Gdanskbukten, ved munningen av elven Motlawa, og er et viktig industrielt sentrum sammen med den nærliggende havnen Gdynia. Havnens historie har sterke bånd til skipsbygning og var medlem av Hansaforbundet.

Det er mange ting å se og lage i byen, men de fleste turistattraksjonene i byen er plassert nør Ulica og Dlugi Targ, en gågate omgitt av bygninger rekonstruert i historisk stil, primært fra det 17. århundret.

Polferries leverer en fergeservice mellom Gdansk og Nynäshamn, som ligger sør for Stockholm. Reisetiden er ca. 18 timer.

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca. 60 km sør for Stockholm. Tidlig på 1900-tallet var byen kjent for sine spafasiliteter, men dessverre så ble mange av disse stengt før 1.verdenskrig. Byen utviklet seg mye på grunn av Telegrafverkets verkstäder som kom til byen i 1916 og senere vart et oljeraffineri bygd i 1928-29 av Axel Axson Johnson & Co. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arrangementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.

Det er fergeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.