Polferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Polferries

Polferries, også kjent som det Polish Baltic Shipping Company, driver fergeruter mellom Polen og Skandinavia.

Polferries er den største fergeoperatøren i Polen. Selskapet ble opprettet i 1976, og startet som et statseid rederi med terminaler i Swinoujscie og Gdansk. Selskapet har avganger til Ystad i Sør-Sverige over et dusin ganger ukentlig. Denne ruten representerer en praktisk og rimelig måte å nå den danske hovedstaden, København, som ligger bare nittito kilometer vestover. Videre tar den andre ruten som legger til kai i Nynäshamn deg bare seksti kilometer sør for Stockholm.

Polferries sine skip er bygd i Sverige, og har utmerkede fasiliteter ombord og alt som forventes av et internasjonalt ferjeselskap, som sikrer en hyggelig tur over Østersjøen. I 2007 begynte M / V Baltivia å seile i Polferries sine farger, etter å ha gjennomgått en fullstendig oppussing fem år tidligere. M / F Wawel kan ta imot tusen passasjerer, med nydesigna lugarer, kino og konferanserom. I 2014 ble M / F Mazovia kjøpt, denne båten ble fullstendig ombygd, noe som resulterte i flere overnattingsalternativer og moderne cateringalternativer.

Se Polferries sine rutetider, priser og bestill Polferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Polferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Polferries routes and ports

Polferries kundeanmeldelser

 • "Lugaren(cabinen)"

  Hei når vi kom ombord var ikkje cabinen ferdig og etter rusle tur kom vi til bake virka ikkje klima anlegge varmt masse bråk på bade gjekk snakte med i repsjonen delvis i møte kommen men nåkk om de eledig?

  Les mer Les mindre
 • "Bra transportetappe"

  Turen, skipet og lugarene var på samme nivå som andre skandinaviske fergeselskaper. Det er an del reisende som ikke booker lugar og derfor er det en del "soveposepassasjerer". Bordingen gikk litt sakte og vi stod lengre i kø enn forventet, men båten var punktlig. Jeg ville absolutt bruke denne ruten igjen. OBS. Ved anreise fra tysk side på B110 forbi Usedom må man ta en lokal ferge for å komme over elven til fergeterminalen. I ferietiden kan det være en del kø der og må innberegnes.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Polen"

  En fin tur over til Polen . God ,hyggelig betjening , rask ilandkjøring.

  Les mer Les mindre
 • "En fin opplevelse"

  Fergen hadde høy standard, hyggelig besetning, fine lugarer, catering var av høy kvalitet. Jeg hadde en fin opplevelse og vil reise med denne fergen igjen.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.