Polferries

Polferries, også kjent som det Polish Baltic Shipping Company, driver fergeruter mellom Polen og Skandinavia.

Polferries er den største fergeoperatøren i Polen. Selskapet ble opprettet i 1976, og startet som et statseid rederi med terminaler i Swinoujscie og Gdansk. Selskapet har avganger til Ystad i Sør-Sverige over et dusin ganger ukentlig. Denne ruten representerer en praktisk og rimelig måte å nå den danske hovedstaden, København, som ligger bare nittito kilometer vestover. Videre tar den andre ruten som legger til kai i Nynäshamn deg bare seksti kilometer sør for Stockholm.

Polferries sine skip er bygd i Sverige, og har utmerkede fasiliteter ombord og alt som forventes av et internasjonalt ferjeselskap, som sikrer en hyggelig tur over Østersjøen. I 2007 begynte M / V Baltivia å seile i Polferries sine farger, etter å ha gjennomgått en fullstendig oppussing fem år tidligere. M / F Wawel kan ta imot tusen passasjerer, med nydesigna lugarer, kino og konferanserom. I 2014 ble M / F Mazovia kjøpt, denne båten ble fullstendig ombygd, noe som resulterte i flere overnattingsalternativer og moderne cateringalternativer.

Se Polferries sine rutetider, priser og bestill Polferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Polferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre