polferries_wawel

Wawel

Drevet av PolferriesSwinoujscie Ystad ruten

Wawel kan bære opp til 1000 passasjerer og har moderne lugarer, seter, butikker, restauranter, bar, kafe, kino, nattklubb, soldekk og mer.

Lugar/seter om bord

Wawel har et stort utvalg av innvendige og utvendige lugarer om bord som alle har eget bad. Hvis du foretrekker å reise uten lugar er det sittepladsser om bord, men disse kan ikke forutbestilles.

Mat og drikke om bord

Det er et godt utvalg av spise- og drikkesteder om bord, inkludert en buffet restaurant og en a la carte restaurant. Det er også Harbour Coffee Company, som serverer et utvalg av drikkevarer og lette snacks. På topdekket finner du den moderne nattklubben.

Shopping om bord

Butkken om bord selger et stort utvalg av tobakk, alkohol, parfymer, aftershave, kosmetikk, undertøy, designertøy, sjokolade og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

MF Wawel har en kino med 68 seter som viser alle de nyeste filmene.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Wawel guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord Wawel

polferries_wawel_4_berth_outisde_cabin polferries_wawel_cinema polferries_wawel_dance_floor polferries_wawel_disco polferries_wawel_lux_cabin_beds polferries_wawel_lux_cabin_seating polferries_wawel_lux_cabin_wardrobes polferries_wawel_restaurant polferries_wawel_restaurant_view

Andre Polferries ferger

Wawel anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!