Malmo til Travemunde Ferge

Malmo Travemunde fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 19 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Malmo Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Malmo - Travemunde Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 19 Ukentlige Avganger 8 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Malmo Travemunde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Malmo Travemunde ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Malmo Guide

Den svenske byen Malmø er hovedstaden i Skåne kommune. Byen er blitt forvandlet siden oppføringen av Øresundsbroen, som er den dobbeltsporet jernbane og veibro over Øresund mellom Skåne i det sørlige Sveirge og Danmark. Byen er nå blitt forynget med nye bygninger og nye forretning, inkludert biotek og IT-virksomheter. På tross av den siste utviklingen har byen bevart sin lille og vennlige atmosfære og har et stort utvalg av kulturelle attraksjoner, inkludert det nye Moderna Musee Malmø, som ligger i et nedlagt kraftverk og viser nåtiden internasjonale kunstverker. Det er også et godt utvalg av gode restauranter, kafeer og bar i byen.

Beliggende i Malmöhus Slott bygning er Malmø Kunstmuseum, Bymuseet, Museet av Naturhistorie, Vitenskap og Maritime Museet. Dette er perfekt for besøkende som planlegger å besøke dem alle på en dag. Et annet sted i Malmø som er verdt å besøke er Malmø Konsthall, som er kjent for sin funksjon og bruk av lys og plass i galleriet sitt.

Det er ferger fra Malmø til Travemunde i Tyskland.

Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.