Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Karlskrona havn

 • Med bil

  Karlskrona havn ligger i Verkö som er ca. 10 km fra Karlskrona sentrum. Følg skiltene til Verkö og Gdynia.

 • Med tog

  Sentral stasjonen ligger i Karlskrona sentrum. Det er gode forbindelser til mange byer i Sverige med SJ og Blekingtrafiken.

 • Adresse

  Verköterminalen, 37106 Lyckeby

 • Karlskrona Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Karlskrona før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Karlskrona Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Karlskrona Ferge servicer

Karlskrona Guide

Karlskrona Guide

Kong Karl XI grunnla Karlskrona i 1680 for å forsterke kontrollen over Østersjøen og har stadig statuen sin stående på plassen. Byen er spredt over 33 øyer, og vide gater og monumentsbygninger gir Karlskrona en klassisk renhet og barokk prakt. Under regjeringen av Kong Gustav III ble skip bygget under oppsyn av Master Skipsbygger Frederik Henrik av Chapman. Karlskrona har opplevd den sterkeste veksten av IT i Sverige. Telecom City nettverket har blitt utviklet, også Blekinge Institute av Teknologi. Den geografiske beliggenhet er gunstig og flere av byens industrielle bedrifter operer globalt. Karlskrona er en livlig by med bedrifter, men klarte å holde seg nesten urørt siden begynnelsen av 1800 tallet.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.