Malmo
Swinoujscie
Ferger til Polen
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Malmo til Swinoujscie Ferge

Malmo Swinoujscie fergeruten knytter Sverige med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Malmo Swinoujscie fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Sverige til Polen
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Malmo til Swinoujscie?

Fergetiden fra Malmo til Swinoujscie er omtrent 8h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Malmo og Swinoujscie?

Det er 1 fergeoperatører for Malmo til Swinoujscie, og dette er
  • Finnlines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Malmo til Swinoujscie?

Bestill ferger fra Malmo til Swinoujscie gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Malmo Guide

Den svenske byen Malmø er hovedstaden i Skåne kommune. Byen er blitt forvandlet siden oppføringen av Øresundsbroen, som er den dobbeltsporet jernbane og veibro over Øresund mellom Skåne i det sørlige Sveirge og Danmark. Byen er nå blitt forynget med nye bygninger og nye forretning, inkludert biotek og IT-virksomheter. På tross av den siste utviklingen har byen bevart sin lille og vennlige atmosfære og har et stort utvalg av kulturelle attraksjoner, inkludert det nye Moderna Musee Malmø, som ligger i et nedlagt kraftverk og viser nåtiden internasjonale kunstverker. Det er også et godt utvalg av gode restauranter, kafeer og bar i byen.

Beliggende i Malmöhus Slott bygning er Malmø Kunstmuseum, Bymuseet, Museet av Naturhistorie, Vitenskap og Maritime Museet. Dette er perfekt for besøkende som planlegger å besøke dem alle på en dag. Et annet sted i Malmø som er verdt å besøke er Malmø Konsthall, som er kjent for sin funksjon og bruk av lys og plass i galleriet sitt.

Det er ferger fra Malmø til Travemunde i Tyskland.


Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige delen av Polen, ved munningen av elven Swina, på bredden av Østersjøen. Byens område består av 44 øyer, men bare tre av de er bebodd. De er Wolin, som er den største øya i Polen, Uznam og Karsibor. Omtrent 80% av byens innbyggere bor på den polske delen av øya Uznam. Byen er omkranset av Szczecinbukten, Østersjøen og den tyske grensen. Swinoujscie den polske byen som ligger nærmest Danmark, ca. 150 km. Fra Swinoujscie er det ca. 175 km til Sverige og ca. 160 km til Berlin.
Byens symbol, det historiske fyrtårnet som ligger på øya Wolin og er 68 meter høyt. Fyrtårnet ble restaurert i 2000, og har siden da vært åpen for offentligheten. De som besøker fyrtårnet kan nyte den fantastiske utsikten over byen og området rundt. Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til Danmark og Sverige.


Malmo til Swinoujscie Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Finnlines 10:15 19:00 8 timer 45 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.