Helsingfors
Travemunde
Ferger til Tyskland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Helsingfors til Travemunde Ferge

Helsingfors Travemunde fergeruten knytter Finland med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 31 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Helsingfors Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Finland til Tyskland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Helsingfors til Travemunde?

Fergetiden fra Helsingfors til Travemunde er omtrent 31h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Helsingfors og Travemunde?

Det er 1 fergeoperatører for Helsingfors til Travemunde, og dette er
  • Finnlines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Helsingfors til Travemunde?

Bestill ferger fra Helsingfors til Travemunde gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Helsingfors til Travemunde?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Helsingfors til Travemunde med
  • Finnlines

Kan du ta med bilen din på fergen fra Helsingfors til Travemunde?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Helsingfors til Travemunde med
  • Finnlines

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Helsingfors til Travemunde?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Finnlines

Hva er avstanden fra Helsingfors til Travemunde?

Avstanden mellom Helsingfors til Travemunde er omtrent 917 nautiske mil.

Helsingfors Guide

Helsinki ligger i Uusimaa regionen sør i Finland ved bredden av Finskebukta. Finlands hovedstad ligger ca. 80 km nord for den estiske hovedstaden Tallin, 400km nord for Sveriges hovedstad Stockholm og ca. 300km vest for St Petersburg i Russland. Helsinki ses på som en av de store byene i Nord-Europa og er hovedsetet for politikk, økonomi, kommersielle tjenester og kultur i landet. Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i nymoderne middelalder-stil. By-museet i Helsinki, Nasjonal Galleriet og Design Museet er andre museer som er verdt et besøk. Helsinkis havn er den største i Finland og den nest største i de Nordiske landene og har tre ulike kaier og 6 ulike passasjer terminaler. Fergetjenestene går fra Helsinki til Stockholm i Sverige, Travemunde i Tyskland og Tallin i Estland.


Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.


Helsingfors til Travemunde Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/07/2024 og 28.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Finnlines 15:00 22:00 31 Timer Man, Torsdag, Fri, Lør, Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.