Langnas til Naantali Ferge

Langnas Naantali fergeruten knytter Åland med Finland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Langnas Naantali fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Langnas - Naantali Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Langnas Naantali priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Langnas Naantali ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Langnas Guide

Den finske byen og havn Langnas ligger i Lumperland region på den østlige siden. Byen er hjemsted for den eldste overlevende kirken i området. Kirken, dedikert til St Andrew, daterer tilbake til 1720ene. I 1960ene ble en ny fergeterminal bygget i byen, som er designet av Bengt Lundsten, og den var i bruk mellom 1965 og 1975, hvoretter den ble lukket og helt fjernet i 1993. For å romme de store ferger som seiler mellom Stockholm og Turku, ble en ny terminal bygget i 1999. Terminalen brukes også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter som har litt passasjertrafikk til og fra Åland.

Det er fergeforbindelser fra Langnas havn til Stockholm og Turku. Innsjekking for biler åpner 30 minutter før avgang for avreise til Stockholm og 1 time før avgang for avreise til Turku.

Naantali Guide

Den finske byen Naantali ligger i den sørvestlige delen av landet, og er et viktig turistreisemål. Byen har et areal på omkring 300 kvadratkilometer og ligger faktisk på en rekke øyer, selv om størstedelen av befolkningen bor på fastlandet. Øyas terreng er en kombinasjon av skog og landbruksjord, mens fastlandet hovedsakelig består av boligområder. Det er en av Finlands eldste byer og ble grunnlagt omkring det middelalderske klosteret.