Travemunde til Helsingfors Ferge

Travemunde Helsingfors fergeruten knytter Tyskland med Finland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Finnlines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Helsingfors fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde - Helsingfors Fergeselskaper

  • Finnlines
    • 7 Ukentlige Avganger 30 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Helsingfors priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Helsingfors ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Helsingfors Guide

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger ved bredden av Finskebukta. Byen er ganske liten, og av den grunn er det enkelt å komme seg rundt til fots. Byen har flott arkitektur, kultur og shopping. Du vil elske å utforske byens parker, skoger og kystlinjen med de mange øyene.
Populære museum i Helsinki er Nasjonalmuseet i Finland, som er Finlands største. Museet huser samlinger datert fra forhistorisk tid til nå, og ligger i et slott som er bygget i ny-moderne middelalder-stil. Andre museer som er verdt et besøk er Bymuseet i Helsinki, her får du vite byens historie gjennom 50 år og Universitetet i Helsinkis museer som er Universitets museet og naturhistorisk museum.
Fra Helsinki er det daglige fergeavganger til Estland, Sverige og Tyskland. Alle fergeselskapene fra havnen tilbyr overfart med kjøretøy. Helsinki han også nås med ferge fra Russland og Polen.