Klaipeda til Karlshamn Ferge

Klaipeda Karlshamn fergeruten knytter Litauen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Klaipeda Karlshamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Klaipeda - Karlshamn Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 14 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Klaipeda Karlshamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Klaipeda Karlshamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda er beliggende ved munningen av elven Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor elven løper ut i Østersjøen og er landets tredje største by. Byen har en rik historie og en varieret fortid, og har i forskjellige perioder vært under styret av hertugdømmet Preussen, det tyske keiserriket og den sovjetiske sosialistiske Republikk. Denne arven gjør byen til et interessant sted å besøke, og de fleste attraksjonene ligger i sentrum. Noen av byens eldre bygninger har maleriske bindingsverk konstruksjon, som svarer til den man finner i Danmark, Tyskland, Frankrike, England og det sørlige Sverige.

Byens havn spiller en viktig rolle i Litauens transportnett, og det er fergeforbindelser til Kiel og Karlshamn.

Karlshamn Guide

Den svenske byen og havn Karlshamn ligger på Østersjøkysten og er en sjarmerende liten by med en interessant historie og en deilig skjærgård. Området omkring byen skifter fra deilige øyer og naturskjønne steder langs kysten til de frodige skogene som finnes lengre inne i landet. Det er mange ting å se og lage i og omkring byen. For lidt fred og ro, kan man dra til skjærgården og nyte den fantastiske naturen. Hvis man liker å fiske, har byen noen av de beste laksefiska i verden.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Karlshamn til Kiel I Tyskland, Klaipeda i Litauen og Skt. Petersborg i Russland.