Klaipeda
Trelleborg
Ferger til Sverige
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Klaipeda til Trelleborg Ferge

Klaipeda Trelleborg fergeruten knytter Litauen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT-Line. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Klaipeda Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Litauen til Sverige
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Klaipeda til Trelleborg?

Fergetiden fra Klaipeda til Trelleborg er omtrent 18h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Klaipeda og Trelleborg?

Det er 1 fergeoperatører for Klaipeda til Trelleborg, og dette er
 • TT Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Klaipeda til Trelleborg?

Bestill ferger fra Klaipeda til Trelleborg gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Klaipeda til Trelleborg?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Klaipeda til Trelleborg med
 • TT Line

Kan du ta med bilen din på fergen fra Klaipeda til Trelleborg?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Klaipeda til Trelleborg med
 • TT Line

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Klaipeda til Trelleborg?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • TT Line

Hva er avstanden fra Klaipeda til Trelleborg?

Avstanden mellom Klaipeda til Trelleborg er omtrent 480 nautiske mil.

Klaipeda Trelleborg Ferge anmeldelser

 • "Stort sett bra"

  Turen gikk greit men vi hadde bestilt og betalt for stoler å slappe av i men når vi kom opp og skumle sette oss lå det folk og sov i stolene våre.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "BRA SERVICE"

  Bra service. Serviceinnstilte medarbeidere. Fikk veldig god hjelp av personen i infoluken på båten. Kom akkurat til stengt tax-free butikk, men personen åpnet for oss.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Swinoujscie. til Trelleborg"

  Flott overfart til Sverige og Trelleborg. Valgte utvendig lugar i front av båt. Anbefales! Det negative var at vi nesten ikke fant hvor båten lå. Langs veien var det bare merket ferge til Ystad,København og Rønne. Aldri Trelleborg. Kjørte en del rundt og spurte noen polske som aldri hadde hørt at det gikk ferge til Trelleborg ei heller en eldre taxi sjåfør som snakket bra engelsk. Vi ble sendt over til Swinoujscie med bilferien tur og retur før det gikk opp for oss at fergen gikk på samme sted som Ystad ferge. TT Line her må dere oppgradere!!! Kan settes opp et skilt med Sverige!!! Man så det heller ikke på fergekai før man kjørte helt ned til check in punkt. Traff flere i kø som var like usikre som oss.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre
 • "Båt tur"

  Kjempe flott

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Les mer Les mindre

Klaipeda Guide

Byen Klaipeda er beliggende ved munningen av elven Dane i Litauen. Den ligger på stedet, hvor elven løper ut i Østersjøen og er landets tredje største by. Byen har en rik historie og en varieret fortid, og har i forskjellige perioder vært under styret av hertugdømmet Preussen, det tyske keiserriket og den sovjetiske sosialistiske Republikk. Denne arven gjør byen til et interessant sted å besøke, og de fleste attraksjonene ligger i sentrum. Noen av byens eldre bygninger har maleriske bindingsverk konstruksjon, som svarer til den man finner i Danmark, Tyskland, Frankrike, England og det sørlige Sverige.

Byens havn spiller en viktig rolle i Litauens transportnett, og det er fergeforbindelser til Kiel og Karlshamn.


Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.


Klaipeda til Trelleborg Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 08/07/2024 og 14.07.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
TT-Line 19:28 15:45 20 timer 17 minutter onsdag
TT-Line 19:30 13:30 18 Timer Sol

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.