Trelleborg til Swinoujscie Ferge

Trelleborg Swinoujscie fergeruten knytter Sverige med Polen. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Swinoujscie fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Trelleborg - Swinoujscie Fergeselskaper

  • TT Line
    • 9 Ukentlige Avganger 5 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Swinoujscie priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Swinoujscie ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sørlige Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til, da den ble presentert som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongelige familie i 1257. danskene tok tilbake byen, og den forble under dansk herredømme inntil 1658. Trelleborg var en industriby inntil enden av dey 19. århundret, og denne industrialisering har split en viktig rolle i byens utvikling. Byen er populær blant besøkende fra Sverige og Tyskland, hovedsakelig på grunn av fergene til Rostock, Sassnitz og Travemunde i Tyskland.

Swinoujscie Guide

Byen Swinoujscie ligger i den nordvestlige delen av Polen, ved munningen av elven Swina, på bredden av Østersjøen. Byens område består av 44 øyer, men bare tre av dem er bebodd. De er Wolin, som er den største øya i Polen, Uznam og Karsibor, og omkring 80% av byens innbyggere bor på den polske delen av Uznam øy. Byen er omkranset av Szczecinbukten, Østersjøen og den tyske grensen. Swinoujscie er den tetteste polske byen til Danmark, som ligger omkring 150 km vekk. Sverige er omkring 175 km vekk og Berlin omkring 160 km vekk.

Byens symbol, det historiske fyrtårnet, ligger på Wolin øy og er 68 meter høy. Fyrtårnet ble restaurert i 2000, og har siden da vært åpen for offentligheten, og her kan besøkender nyte den deilige utsikt over byen og det omkringliggende området. Swinoujscie er den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til Danmark og Sverige.