Swinoujscie til Trelleborg Ferge

Swinoujscie Trelleborg fergeruten knytter Polen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Swinoujscie Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Swinoujscie - Trelleborg Fergeselskaper

  • TT Line
    • 9 Ukentlige Avganger 5 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Swinoujscie Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Swinoujscie Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Swinoujscie Guide

Den polske byen Swinoujscie ligger ved kysten av Østersjøen i den nordvestlige delen av landet. Det meste av byen er bygget på øyene Usedom og Wolin, men også på andre mindre øyer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom er en tett nabo på Swinoujscie og er knyttet av en vei og en promenade som er 12 km lang. Det er interessante museer i byen, som er verdt å besøke.

Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til reisemål i Danmark og Sverige.

Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sørligste by og kan føre tilbake historien sin til det 13. århundret, da byen ble presentert som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar av det danske kongehuset. Byen ble senere regenert av danskene som regjerte inntil 1658, da den passerte tilbake til svensk herredømme. I dag besøkes byen ofte av folk som reiser mellom Sverige og Tyskland på de fergene som seiler fra byens havn til Rostock, Lubeck og Travemunde. Disse fergerutene begynte i 1897 med Sassnitz linjen og ruten til Travemunde ble etablert i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, etter fallet av Berlinmuren. Fergene på disse rutene kan bære både gående passasjerer og biler, samt tunge lastbiler.