Swinoujscie til Trelleborg Ferge

Swinoujscie Trelleborg fergeruten knytter Polen med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Swinoujscie Trelleborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Swinoujscie - Trelleborg Fergeselskaper

  • TT Line
    • 12 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Swinoujscie Trelleborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Swinoujscie Trelleborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Swinoujscie Guide

Den polske byen Swinoujscie ligger ved kysten av Østersjøen i den nordvestlige delen av landet. Det meste av byen er bygget på øyene Usedom og Wolin, men deler av byen ligger også på noen andre småøyer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom er nærmeste nabo til Swinoujscie, og det er en vei som går mellom de to stedene, samt en promenade som er 12 km lang. Det er interessante museer i byen som er verdt å besøke slik som ‘ Museum of Sea Fishery’ som inneholder en rekke utstillinger om fiske, dyr i sjøen, historien til byen og området rundt og gammelt navigasjonsutstyr. I byen finner du også Angels Fort som var bygd mellom 1845 og 1858. Bygningen er en replika av Hadrians mausoleum i Roma. Fortet har blitt modernisert noen ganger tidligere, og etter andre verdenskrig og til 1962 var det den Røde Armés hovedkvarter.


Swinoujscie har den største og mest moderne fergeterminalen i Polen, med regelmessige fergeforbindelser til reisemål i Danmark og Sverige.

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i den sørlige delen av Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til når den ble gitt som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongefamilien i 1257. På et senere tidspunkt tok danskene tilbake byen, og den ble under dansk herredømme til 1658.
Nå til dags besøkes byen som oftest av mennesker som reiser mellom Sverige og Tyskland fra Rostock, Sassnitz og Travemünde i Lübeck.Allerede i 1897 var det ferger som la til kai i denne byen da Sassnitz ruten ble opprettet. Senere ble det også en rute til Travemünde opprettet i 1962, og i 1989 etter Berlinmurens fall ble det opprettet en rute til Rostock. Fergene som opererer på disse rutene kan ta både passasjerer, biler og vogntog. I 1917 reiste Lenin på fergeruten Sassnitz til Trelleborg på vei fra eksillivet for å lede revolusjonen i Russland.