Karlshamn
Travemunde
Ferger til Tyskland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Karlshamn til Travemunde Ferge

Karlshamn Travemunde fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Karlshamn Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Sverige til Tyskland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Karlshamn til Travemunde?

Fergetiden fra Karlshamn til Travemunde er omtrent 15h 25m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Karlshamn og Travemunde?

Det er 1 fergeoperatører for Karlshamn til Travemunde, og dette er
  • TT Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Karlshamn til Travemunde?

Bestill ferger fra Karlshamn til Travemunde gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Karlshamn Guide

Den svenske byen Karlshamn ligger i Blekinge på Østersjøkysten. Den lille byen har et godt antall gamle tømmer bygninger og museer, gallerier, butikker og et daglig marked. En av de beste måtene å utforske denne vakre, rolige by på, er til fots, siden de fleste attraksjonene er innen gå avstand av hverandre. Bussturer er også tilgjengelige. Karlshamn fikk by privilegier og mottok en Royal Charter av Kong Charles Gustav. Til ære for den svenske kongen, ble bygen kalt Karlshamn, som betyr Karls Port, i 1666.

Byens havn er en av Sveriges viktigste kommersielle havner. Det er også passasjerferger fra Karlshamn til Kiel i Tyskland og Litauen og Skt. Petersborg i Russland.


Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.


Karlshamn til Travemunde Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
TT Line 08:25 01:00 16 timer 35 minutter Torsdag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.