Karlshamn til Travemunde Ferge

Karlshamn Travemunde fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Karlshamn Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Karlshamn - Travemunde Fergeselskaper

  • TT Line
    • 1 Ukentlig Avgang 17 t 5 min
    • Få pris

Karlshamn Guide

Den svenske byen Karlshamn ligger i Blekinge på Østersjøkysten. Den lille byen har et godt antall gamle tømmer bygninger og museer, gallerier, butikker og et daglig marked. En av de beste måtene å utforske denne vakre, rolige by på, er til fots, siden de fleste attraksjonene er innen gå avstand av hverandre. Bussturer er også tilgjengelige. Karlshamn fikk by privilegier og mottok en Royal Charter av Kong Charles Gustav. Til ære for den svenske kongen, ble bygen kalt Karlshamn, som betyr Karls Port, i 1666.

Byens havn er en av Sveriges viktigste kommersielle havner. Det er også passasjerferger fra Karlshamn til Kiel i Tyskland og Litauen og Skt. Petersborg i Russland.

Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.