Travemunde til Karlshamn Ferge

Travemunde Karlshamn fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Karlshamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Travemunde - Karlshamn Fergeselskaper

  • TT Line
    • 1 Ukentlig Avgang 16 t 25 min
    • Få pris

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Karlshamn Guide

Den svenske byen og havn Karlshamn ligger på Østersjøkysten og er en sjarmerende liten by med en interessant historie og en deilig skjærgård. Området omkring byen skifter fra deilige øyer og naturskjønne steder langs kysten til de frodige skogene som finnes lengre inne i landet. Det er mange ting å se og lage i og omkring byen. For lidt fred og ro, kan man dra til skjærgården og nyte den fantastiske naturen. Hvis man liker å fiske, har byen noen av de beste laksefiska i verden.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Karlshamn til Kiel I Tyskland, Klaipeda i Litauen og Skt. Petersborg i Russland.