Travemunde
Karlshamn
Ferger til Sverige
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Travemunde til Karlshamn Ferge

Travemunde Karlshamn fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Karlshamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tyskland til Sverige
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Travemunde til Karlshamn?

Fergetiden fra Travemunde til Karlshamn er omtrent 16h 25m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Travemunde og Karlshamn?

Det er 1 fergeoperatører for Travemunde til Karlshamn, og dette er
  • TT Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Travemunde til Karlshamn?

Bestill ferger fra Travemunde til Karlshamn gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.


Karlshamn Guide

Den svenske byen og havn Karlshamn ligger på Østersjøkysten og er en sjarmerende liten by med en interessant historie og en deilig skjærgård. Området omkring byen skifter fra deilige øyer og naturskjønne steder langs kysten til de frodige skogene som finnes lengre inne i landet. Det er mange ting å se og lage i og omkring byen. For lidt fred og ro, kan man dra til skjærgården og nyte den fantastiske naturen. Hvis man liker å fiske, har byen noen av de beste laksefiska i verden.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra Karlshamn til Kiel I Tyskland, Klaipeda i Litauen og Skt. Petersborg i Russland.


Travemunde til Karlshamn Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 15/04/2024 og 21.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
TT Line 02:20 19:30 17 timer 10 minutter Fri
TT Line 02:20 19:45 17 timer 25 minutter Sol

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.