Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Polen

Det er 4 fergeruter mellom Sverige og Polen med 75 avganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Karlskrona til Gdynia som seiler 3 ganger daglig. TT Line leverer 1 rute, Trelleborg til Swinoujscie som seiler 12 ganger ukentlig. Polferries leverer 2 ruter, Ystad til Swinoujscie seiler 3 ganger daglig & Nynashamn til Gdansk omkring 7 ganger ukentlig. Unity Line leverer 1 rute, Ystad til Swinoujscie som seiler 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Polen for å sjekke informasjon.

Sverige Polen kart

Trykk her for kart

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Polen:

Polen er et av de største landene i sentral Europa, omkranset av Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ukraina, Hviterussland, Litauen og Kalinigrad Oblast (russisk enklave) med en lang kyst ved Østersjøen.

Polen er en nasjon med en stolt kulturarv, vis røtter går tilbake mer enn 1000 år. Dette undervurdert landet har så mye å tilby: fra vill natur til fjell, gamle byer, nasjonal parker og sjøer.