Rosslare til Pembroke Ferge

Rosslare Pembroke fergeruten knytter Irland med Wales. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 1 minutt.

Seiltiden og hyppigheten for Rosslare Pembroke fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rosslare - Pembroke Fergeselskaper

  • Irish Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rosslare Pembroke priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rosslare Pembroke ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rosslare Guide

Den irske landsbyen Rosslare er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er skilt fra Nordsjøen av en lang sandbakke som strekker seg nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes å være den mest solrike i Irland og har vært et populært reisemål i de siste 100 årene. Byens strand er blitt tildelt et Blå Flagg og tiltrekker mange badender og familier.

Byens moderne havn har gode passasjerfasiliteter, og leverer fergeservicer til Pembroke (seiltid ca. 4 timer), Fishguard (seiltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Rosscoff i Frankrike. Passasjerfasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, en lekeplass og et venteområde.

Pembroke Guide

Byen Pembroke ligger i Pembrokeshire i den vestlige delen av Wales ved munningen av elven Cleddau. Pembroke ligger omkring 13 km sør for byen Haverfordwest og 120 km fra Cardiff, i bunnen av en dal som er omgitt av landbruksjord og skog. Pembroke Castle er en populær og interessant attraksjon i byen og var Kong Henry VIIs fødested, og ble senere hjemstedet for Knights of St John.

Pembrokeshire avgrenser mot Vamarthenshire i øst og Ceredgion i nordøst, og er hjem til Pembrokeshire Coast National Park, som er den eneste kystnære nasjonalparken av sin slags i Storbritannia.

Det er fergeforbindelser fra Pembroke til Rosslare i Irland og seiltiden er ca. 3 timer og 45 minutter.