Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Pembroke havn

 • Med bil

  Fra øst følg M4 forbi Swansea, som bliver til A48 og deretter A40. Pass St Clears og drei til venstre inn på A477 som fører direkte til Pembroke og Pembroke Dock. Fra vest ta A4076 fra Hverfordwest og deretter A477 til Neyland. Pembroke Dock er over Toll Bridge. Følg skiltene til havnen.

 • Med tog

  Pembroke Dock togstasjon ligger i nærheten av havnen og det er tjenester til resten av Wales. For mer informasjon og booking, se vår tog til Pembroke Dock eller tog til Pembroke side.

 • Adresse

  Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6TW

 • Pembroke Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Pembroke før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Pembroke Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Pembroke Ferge servicer

Pembroke Guide

Pembroke Guide

Pembroke er en sjarmerende by som går tilbake over 900 år. Byen er kjent for sitt norman slott, som er en av Storbritannias fineste og en av de mest berømte slott i Wales. Dette var Henrik VIIs fødested. Langs hovedgatens bygningene vil man finne et utvalg av butikker, banker og restauranter. Mill Pond løper parallelt med hovedgaten og dette er et fredeligt sted hvor man kan studere svaner, gehrer, ender og andre vannfugler. Man kan også være heldig og se en oter. Hvert år er Pembroke og dens slott stedet for mange arrangementer, hvorav flere er holdt i den historiske delen, slik som Shakespeares veker, gamle festmåltider, militær oppvisninger og utstillinger.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.