Cairnryan til Larne Ferge

Cairnryan Larne fergeruten knytter Skottland med Nord Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cairnryan Larne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cairnryan - Larne Fergeselskaper

 • P&O Irish Sea
  • 7 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Cairnryan Larne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cairnryan Larne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cairnryan Larne Ferge anmeldelser

 • "God service"

  Fantastisk service, ren og punktlig. Ville bruke igjen og anbefaler.

  'Andrew Thompson' reiste på Cairnryan Larne ruten med P&O Irish Sea på European Causeway

  Les mer Les mindre
 • "Ingen problemer"

  Fergen seilte fra Cairnryan i tiden. Vennlig personale og sikkerhet i havnen, og lett adgang til fergen. Satt i salongen i bar om bord og kunne nyte utsikten og fasilitetene. Ankom til Larne friske og avslappet. En svært avslappende reise.

  'Harry' reiste på Cairnryan Larne ruten med P&O Irish Sea på European Causeway

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Irland"

  Bookingen var liketil og det var en god tur.

  'Hugh' reiste på Cairnryan Larne ruten med P&O Irish Sea på European Causeway

  Les mer Les mindre
 • "På vei til bryllup"

  Var på vei til et bryllup 1. februar. Vi seilte over 30. januar og tilbake 4. februr. Fantastiske overfarter. Skipet er veldig godt. Det var behagelig og rent, og hadde alle de fasilitetene man kunne ha bruk for. En deilig kafé, en restaurant med velsmakende mat, en butikk. Personalet var fantastiske. Takk til alle.

  'Anonym' reiste på Cairnryan Larne ruten med P&O Irish Sea på European Highlander

  Les mer Les mindre

Cairnryan Guide

Den skotske landsbyen Cairnryan ligger i Dumfries og Galloway på den østlige bredden av Loch Ryan. Landsbyen kan spore røttene sine tilbake til 1701, da byen ble opprettet for arbeidstakere ansatt på Lochryan Estate, som er utstyrt med en dyreinngegning og bowlingbane. Fasiliteter i landsbyen inkluderer Lochryan Hotel, et par vertshus og B&B virksomheter, en campingplass, en butikk og en restaurant.

Landsbyen har en viktig maritime historie, med fergeservicer som knytter Skottland og Nord-Irland.

Larne Guide

Larne er en by, som ligger i County Antrim i Nord-Irland, på den vestlige siden av en smal fjord som knytter Larne Lough til havet. Islandmagee halvøy ligger på den østlige siden av fjorden og den gamle vulkanske dannelse, Antrim Plateau, ligger på den vestlige siden.
Området omkring byen har vært bebodd i over tusen år og menes å ha vært et av de tidligste bebodd områdene i Irland. De tidlige innbyggere menes å være ankommet til Irland fra Skottland via North Channel.
Det er fergeforbindelser til Cairnryan og Troon i Skottland.