Cairnryan til Larne Ferge

Cairnryan Larne fergeruten knytter Skottland med Nord Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cairnryan Larne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cairnryan - Larne Fergeselskaper

  • P&O Irish Sea
    • 7 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cairnryan Larne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cairnryan Larne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cairnryan Guide

Den skotske landsbyen Cairnryan ligger i Dumfries og Galloway på den østlige bredden av Loch Ryan. Landsbyen kan spore røttene sine tilbake til 1701, da byen ble opprettet for arbeidstakere ansatt på Lochryan Estate, som er utstyrt med en dyreinngegning og bowlingbane. Fasiliteter i landsbyen inkluderer Lochryan Hotel, et par vertshus og B&B virksomheter, en campingplass, en butikk og en restaurant.

Landsbyen har en viktig maritime historie, med fergeservicer som knytter Skottland og Nord-Irland.

Larne Guide

Larne er en by, som ligger i County Antrim i Nord-Irland, på den vestlige siden av en smal fjord som knytter Larne Lough til havet. Islandmagee halvøy ligger på den østlige siden av fjorden og den gamle vulkanske dannelse, Antrim Plateau, ligger på den vestlige siden.
Området omkring byen har vært bebodd i over tusen år og menes å ha vært et av de tidligste bebodd områdene i Irland. De tidlige innbyggere menes å være ankommet til Irland fra Skottland via North Channel.
Det er fergeforbindelser til Cairnryan og Troon i Skottland.