Cairnryan til Belfast Ferge

Cairnryan Belfast fergeruten knytter Skottland med Nord Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cairnryan Belfast fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cairnryan - Belfast Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 5 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Cairnryan Belfast priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cairnryan Belfast ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cairnryan Belfast Ferge anmeldelser

 • "Fremragende."

  Vi nøt det.

  'Faisal' reiste på Cairnryan Belfast ruten med Stena Line på Superfast VII

  Les mer Les mindre
 • "Desember overfart"

  Tatt i betraktning det siste været, var fergeoverfarten svært lett, og jeg kunne ikke finne en eneste feil om bord på fergen. Jeg vil imidlertid kritisere den svært dårlige informasjonen på hjemmesiden og mangel på reise advarsler, da det først var da vi kom til Belfast at vi fant ut at fergen ville være 90 minutter forsinket.

  'Anonym' reiste på Cairnryan Belfast ruten med Stena Line på Superfast VII

  Les mer Les mindre
 • "Dyrt resultat"

  Vi reiste fra Belfast til Cairnryan 2. mars, men kom dessverre for sent til avgangen vår på grunn av en alvorlig ulykke på A1 til Belfast. Vi prøvde å kontakte direct ferries, men ble satt på lag, så kontaktet datteren vår, for å arrangere en plass på den neste fergen. Vi måtte betale £59 ekstra, noe som vi synes var altfor mye, da vi ikke kunne gjøre for at vi ble forsinket. Vi mener at dette gebyret kunne være frafallet. Vi tillot to timer til en tur som normalt tar 1 time å kjøre! Vi var dårlig informert om omdirigering og hadde vi mottatt bedre informasjon, kunne vi ha nådd avgangen vår.

  'Albert' reiste på Cairnryan Belfast ruten med Stena Line på Superfast VII

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  God tur

  'Anonym' reiste på Cairnryan Belfast ruten med Stena Line på Superfast VIII

  Les mer Les mindre

Cairnryan Guide

Den skotske landsbyen Cairnryan ligger i Dumfries og Galloway på den østlige bredden av Loch Ryan. Landsbyen kan spore røttene sine tilbake til 1701, da byen ble opprettet for arbeidstakere ansatt på Lochryan Estate, som er utstyrt med en dyreinngegning og bowlingbane. Fasiliteter i landsbyen inkluderer Lochryan Hotel, et par vertshus og B&B virksomheter, en campingplass, en butikk og en restaurant.

Landsbyen har en viktig maritime historie, med fergeservicer som knytter Skottland og Nord-Irland.

Belfast Guide

Belfast ligger ved munningen av elvel Lagan, i Antrim, selv om deler av øst og sør Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nord-Irlands hovedstad og er omgitt av fjell som til sammen skaper et særlig klima.

Belfast er en ganske grønn by og tilbyr parker og skoger som kan utforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Vectorian Botanic Gardens i hjertet av byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast noen fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange av byens viktorianske kjennetegn, inkludert Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet av Charles Lanyon.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Cairnryan i Skottland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.