Harwich til Hook of Holland Ferge

Harwich Hook of Holland fergeruten knytter England med Holland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Harwich Hook of Holland fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Harwich - Hook of Holland Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Harwich Hook of Holland priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Harwich Hook of Holland ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Harwich Guide

Harwich er beliggende i Essex i England, på munningen av elven Stour og River Orwell. Nærheten dens til havet har resultert i at byen har en veletablert og lang historie med både militæret og handelsflåter. I 1652 ble byen en flåtebase og var sterkt befestet med Harwich Redoubt, Beacon Hill Battery og Bath Side Battery. Harwich har mange historiske bygninger og er blitt erklært som et fredet område.

Det er fergeforbindelser mellom Harwich og Hook of Holland. Fasiliteter i havnen inkluderer venteområder, butikker, vekselbyrå, kaféer og restauranter. Der er også lokal vann taxi fra Harwich til Shotley og Felixstowe.

Hook of Holland Guide

Byen Hook of Holland ligger i den vestlige delen av Holland ved munningen av Nieuwe Waterweg skipskanal som strømmer til Vesterhavet. Byen, som har navnet sitt fra sin geografiske plassering i det sørvestlige hjørnet av Holland, er av vesentlig historisk betydning. Plasseringen dens innebar at den ble brukt av tyskene for strategiene sine, som krevde en havn. Men bortsett fra dette, er det en vakker by å besøke og har noen deilige strender, med en sandstrand, som strekker seg fra byen Scheveningen, nesten 18 km vekk. Langs denne stranden finner man sanddyner og noen sykkelruter, som gjør området perfekt til utforskning på sykkel.

Fergeterminalen drives av Stena Line, som har en fergeforbindelse mellom Hook of Holland og Harwich i England. Fasiliteter i havnen inkluderer en butikk, bar og kafé.