Hull til Rotterdam Ferge

Hull Rotterdam fergeruten knytter England med Holland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Hull Rotterdam fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hull - Rotterdam Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 11 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hull Rotterdam priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hull Rotterdam ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hull Rotterdam Ferge anmeldelser

 • "Godt alternativ"

  Normalt bruker jeg Dover – Calais rute, men tenkte, jeg ville prøve denne ruten. En god båt med god mat og en god, behagelig lugar.

  'James' reiste på Hull Rotterdam ruten med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Les mer Les mindre
 • "Hull til Rotterdam og retur"

  Vi hadde en behagelig og avslappende tur til og fra Hull på vår tur i Europa. Det var den ideelle overfarten for oss, da vi kunne slappe av og sove. Lugaren var god, fasilitetene om bord var gode, og har ingen klager overhodet.

  'Michael' reiste på Hull Rotterdam ruten med P&O Ferries på Pride of Rotterdam

  Les mer Les mindre
 • "God behandling"

  Jeg vil gjerne si at bookingen online er svært lett. Vi ankom til havnen kl. 17:50, kjørte om bord på fergen og parkert bilen og fant lugaren vår. Vi gikk ned til bar og fikk et par drinker, bestilte vårt kveld måltid og frokost, fikk et par drinker mer, spiste kveld måltidet, hvor det var et godt utvalg av mat. Vi nøt måltidet. Hele vei over til Rotterdam, var besetningen svært høflige. Vi vil anbefale skipet til til vennene våres. Takk.

  'Geoffrey' reiste på Hull Rotterdam ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt navn"

  Skipet har et passende navn, det var vidunderlig. Tjenestene om bord var veldig gode og alle rene og lyse.

  'Victor' reiste på Hull Rotterdam ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre

Hull Guide

Den engelske byen Hull, eller Kingston upon Hull, som er byens offisielle navn, ligger i East Riding i Yorkshire, i den nordøstlige delen av England. Byen og dens havn ligger på bredden av elven Hull, som møter Humber-elvmunningen, omkring 40 km fra Vesterhavet. Byens historie går tilbake til det 12. århundret, hvor munkene Meaux og Abbey hadde bruk for en havn til å eksportere ull, de samlet fra eiendommene deres.

Nåtidens Hull er svært annerledes enn datidens Hull og har gjennomgått en forvandling i de siste årene. Byen ble erklært en britisk kulturby for 2017. Byens kulturelle og sportslige arv er klare for alle å se. Besøkende bør besøke den gamle bydelen og Museum Quarter, Hull Marina og The Depp, et akvarium plassert på Sammy’s Point. Fra et sportslig synspunkt, er byen hjemsted for Hull City Fottball Club og Hull FC Rugby Club.

Det er fergeforbindelser mellom Hull og Rotterdam/Europport i Holland, med en seiltid mellom 10 og 11 timer. Det er også en fergeforbindelse til Zeebrugge i Belgia, med en seiltid på ca. 14 timer, og en ukentlig service til Hamina i Finland.

Rotterdam Guide

Den hollandske byen Rotterdam er landets nest største by, etter Amsterdam, og har et unikt utseende, siden de fleste av bygningene i byen er fra etter krigen, da de fleste ble skadet eller ødelagt under annen verdenskrig. Nye utviklingsprosjekter i Rotterdam har forvandlet byen og forsynt den med et nytt liv. Rotterdam har ny stilfull arkitektur å se og strukturer som Euromast, med sin fantastiske restaurant. Det er mange kulturelle attraksjoner i byen, som inkluderer Museumpark, som er, hvor mange av byens museer ligger. I byen er også Maritime Museum, som feire Hollands rike maritime historie og har mange interessante utstillinger. Det er også Openlucht Binnenvaart Museum, som huser en stor samling av historiske båter.

Det er fergeforbindelser mellom Rotterdam og Hull i Storbritannia.