Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Rotterdam havn

 • Med bil

  Havnen i Europort ligger ca. 37 km fra Rotterdam sentrum eller ca. en times kjøring. Når kommer i nærheten av Rotterdam, følg skiltene til ’Europort’. I Europort området, følg skiltene til ’England’ og ’P&O Ferries’.

 • Med tog

  Centraal Station fungerer som et knutepunkt for trikk og metro tjenester.

 • Med buss

  Fra Rotterdam sentrale stasjon til Europort er det avgang kl. 17:00 på Eurolines buss som stopper ved Kruisplein. Fra Amsterdam sentral stasjon er der avgang kl. 17:00 ved busstop H3.

 • Adresse

  Luxembourg Weg No. 2, 3198 LG Europoort

 • Rotterdam Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Rotterdam før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Rotterdam Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Rotterdam Ferge servicer

Rotterdam Guide

Rotterdam Guide

Rotterdam ligger i provinsen Zuid i Holland og er landets nest største by etter Amsterdam. Byen har den største havnen i Europa og var inntil nylig den største havnen i verden. Havnen kan finnes på bakkene av sjøen Niewe Maas, en av strømmende i sjøene Rhine og Meuse. Rotterdam ble grunnlagt i midten av 1300 tallet etter at en dam ble bygget i sjøen Rotte. Over tiden vokste byen fra å være en liten fiskerlandsby til å være et internasjonale senter for handel, transport, industri og distribusjon. Den 14. mai 1940, ved begynnelsen av annen verdenskrig, ble nesten hele sentrum ødelagt av tysk bombing. Dette forklarer hvorfor bygningene som stod før krigen, fortsatt kan finnes i denne del av Rotterdam og de er ganske skumle. Etter krigen ble den første prioritet å gjenoppbygge det som hadde blitt ødelagt.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.