Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3139 ruter og 739 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Holland

Det offisielle navnet på landet er internasjonalt kjent som Holland. Det kan og betegnes som kongeriket Nederland, eller bare Nederland.

Landet grenser til Belgia i sør-vest, og Tyskland i øst og nord. Nesten en tredjedel av landets grense er en kystlinje (rundt 450 kilometer).

Hva er det å gjøre i Holland?

De fleste som reiser til Holland eller Nederland tenker kun på Amsterdam, men landet har så mye mer å bare se enn bare hovedstaden. Landet har en rekke imponerende destinasjoner å utforske, som Rotterdam, Haag og Arnhem på landsbygda, samt middelalderbyene Delft og Utrecht.

Elsker du blomster og ønsker å oppleve et hav av de må du ta deg en liten utflukt til Keukenho-parken ved byen Lisse ikke langt ifra flyplassen Schiphol. Dette er verdens største blomsterpark med 7.millioner forskjellige planter.

Har du lyst å ta en liten osteekspedisjon kan du besøke Edam som ligger ca. 30 min unna Amsterdam. Denne byen var en verftsby helt til ostehandelen overkjørte verftsindustrien. Osten er levebrødet til de fleste som bor i denne lille byen og du kan sitte i de mange koselige kafeene her og nyte utsikten til kanalene.

Er du ute etter kunst, kan du besøke Van Gogh museet i Amsterdam. Museet har en god blanding fra hans mer glade dager til alt det dystre som han malte like før han døde.

De fleste av oss har hørt om ‘ Anne Franks dagbok, i Amsterdam kan du besøke huset som hun voks opp i og gjemte seg i, helt til hun endte sine dager i en konsentrasjonsleir. Selve dagboken er utstilt i en glassmonter i Prinsengracht 263 like ved huset.

Hvordan komme seg rundt i Holland?

De fleste sykler i Holland, og om du oppholder deg i en av byene vil du garantert se at det fleste sykler når de skal på jobb, på butikken eller ut for å møte venner. Lei deg en sykkel og utforsk alle de små stendene i Holland. Togsystemet i Holland er også ganske godt utviklet, og om du skal reise mellom byer er dette den beste måten å komme seg rundt på.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer Holland?

De mest populære tidene å reise til Holland er i juli og august. Klimaet da er solfylt og det er mye liv og røre i landet. Om du ønsker å reise når det er litt billigere kan du reise i juni som har omtrent samme temperaturene som sommermånedene. Det anbefales å bestille god tid i forveien, spesielt hvis du skal ha med deg bil.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris

Holland anmeldelser

 • "Grei og rimelig overfart"

  Helt grei for en kortere tur som denne.

  Les mer Les mindre
 • "Problemfritt"

  Bestilte reisen på nett, fikk referanse nr. og kjørte direkte til innsjekking og ombord. Catering og service meget bra. Problemfritt.

  Les mer Les mindre
 • "Forsinkelser og rot"

  Vi var booket inn på 15:15 avgang, to reisende pluss bil. Når vi ankom innsjekkingsområdet kl 14 var det tomt og ingen å spørre. Omsider fant vi fram til "passasjerterminalen", men den var også folketomt. Etter noen minutter kom en ansatt fra Stena og spurte om jeg trengte hjelp. Hun forklarte at avgangstidene var gjort om til 14:15 og 16:00, og at alle skulle ha blitt kontaktet om dette. Vi var ikke kontaktet, verken pr mobil eller epost. Hun beklaget dette og viste på skjermen hennes at vår bil var booket om til 16:00 avgangen. Vi kom ombord i båten til avtalt tid, men stusset litt ved at båten ble 15 minutter forsinket i avgang. Vårt hotell i Rostock var foståelsesfullt da vi meldte fra båten om forsinket avgang (nå en time ift booket tid), men resepsjonen skulle lukkes kl 22:00. Ny ankomsttid for båten i Rostock var nå kl 22. Hotellet sa de kunn holde åpent noen minutter etter kl 22. Ved ankomst Rostock skjønte vi at lossingen ville ta tid - lastebilene var innfløkt parkert inntil hverandre og over alt. Vi satt i bilen fram til kl 22:30 før det skjedde noe som helst bevegelse på vår dekk. Ingen informasjon om grunnen til forsinkelsen eller hvor lenge den ville være. Meget stressende! Spesielt fordi vi måtte forsøke å blidgjøre en hotellresepsjonist med stadig løfter om vår snarlig ankomst. Vi kom av båten ca 22:40 og rakk fram til hotellet 22:58. Jeg og min familie har brukt Stena foholdsvis sjeldent pga uheldige opplevelser Sverige - Storbritannia (fyll og bråk), men hadde håpet at denne gangen ville det gå bra. Men, nei, Stena levd ned til sitt rykte. Vi kommer neppe til å bruke, eller anbefale, Stena før det kommer synlige og betydelig forbedringer i kundepleie, informasjonssystemene, og presisjon/punktlighet ved ankomst/avgang.

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt tur..."

  Ingenting kunne ha vært bedre, inkludert prisen!!! En svært fin opplevelse...

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Holland