Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2674 ruter og 568 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Holland

Det offisielle navnet på landet er internasjonalt kjent som Holland. Det kan og betegnes som kongeriket Nederland, eller bare Nederland.

Landet grenser til Belgia i sør-vest, og Tyskland i øst og nord. Nesten en tredjedel av landets grense er en kystlinje (rundt 450 kilometer).

Hva er det å gjøre i Holland?

De fleste som reiser til Holland eller Nederland tenker kun på Amsterdam, men landet har så mye mer å bare se enn bare hovedstaden. Landet har en rekke imponerende destinasjoner å utforske, som Rotterdam, Haag og Arnhem på landsbygda, samt middelalderbyene Delft og Utrecht.

Elsker du blomster og ønsker å oppleve et hav av de må du ta deg en liten utflukt til Keukenho-parken ved byen Lisse ikke langt ifra flyplassen Schiphol. Dette er verdens største blomsterpark med 7.millioner forskjellige planter.

Har du lyst å ta en liten osteekspedisjon kan du besøke Edam som ligger ca. 30 min unna Amsterdam. Denne byen var en verftsby helt til ostehandelen overkjørte verftsindustrien. Osten er levebrødet til de fleste som bor i denne lille byen og du kan sitte i de mange koselige kafeene her og nyte utsikten til kanalene.

Er du ute etter kunst, kan du besøke Van Gogh museet i Amsterdam. Museet har en god blanding fra hans mer glade dager til alt det dystre som han malte like før han døde.

De fleste av oss har hørt om ‘ Anne Franks dagbok, i Amsterdam kan du besøke huset som hun voks opp i og gjemte seg i, helt til hun endte sine dager i en konsentrasjonsleir. Selve dagboken er utstilt i en glassmonter i Prinsengracht 263 like ved huset.

Hvordan komme seg rundt i Holland?

De fleste sykler i Holland, og om du oppholder deg i en av byene vil du garantert se at det fleste sykler når de skal på jobb, på butikken eller ut for å møte venner. Lei deg en sykkel og utforsk alle de små stendene i Holland. Togsystemet i Holland er også ganske godt utviklet, og om du skal reise mellom byer er dette den beste måten å komme seg rundt på.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer Holland?

De mest populære tidene å reise til Holland er i juli og august. Klimaet da er solfylt og det er mye liv og røre i landet. Om du ønsker å reise når det er litt billigere kan du reise i juni som har omtrent samme temperaturene som sommermånedene. Det anbefales å bestille god tid i forveien, spesielt hvis du skal ha med deg bil.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Holland anmeldelser

 • "Trelleborg-Rostock"

  En behagelig tur med en lugar av topp kvalitet. Kunne ikke vært bedre

  Les mer Les mindre
 • "Stena Saga til Frederikshavn"

  Direct Ferriesbestillingen var enkel og effektiv, med bar èn feil. Det stod på reisedokumentet at ankomsttid var 7 1/2 time før avgangstid! Ellers helt ok. Spiste ikke ombord så jeg kan ikke kommentere catering. Behagelig lugar til en rimelig penge.

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig måte å reise på og våkne på😊"

  Vi tok ferga fra Karlskrona til Gdynia og er veldig fornøyd med servicen ombord. Maten var god, vi spiste middag om kvelden og frokost! Spesielt likte vi å bli vekket med sangen « we are saiming» helt herlig å våkne til!

  Les mer Les mindre
 • "Flott tur"

  Kan virkelig anbefale stenaline sine ferger! Spesielt fornøyd var vi med stena danica! Nydelig buffe ombord og morsom lekeplass for barna! Underholdningen manglet det heller ikke på!

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Holland