Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Harwich havn

 • Med bil

  Fra M25: forlat M25 ved avkjøring 28 og følg A12 (nord) som er skiltet Chelmsford og Colchester. Ved Colchester (Ardleig Interchange) kjør av A12 opp på A120 og følg skiltene til Harwich. Følg veien i 10 km til du kommer til Ramsey Hill rundkjøring. Følg skiltene til Harwich International Port. Fra Midlands og nord: det er lettest å bruke A14 til Ipswich. Ved Ipswich ta A12 (syd) mot Colchester. Ved Colchester ta A120 og følg som ovenfor.

 • Med tog

  Det er tog fra London Liverpool Street til Harwich International. Lokale toge ankommer ved terminal bygningen hvor en heis fører deg direkte til møtestedet. For mer informasjon, vennligst se vår tog til Harwich side.

 • Parkering

  Parkering er godt skiltet og ligger ved inngangen til havnen.

 • Adresse

  Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR

 • Harwich Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Harwich før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Harwich Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Harwich Ferge servicer

Harwich Guide

Harwich Guide

Harwich er en by som ligger i amtet Essex i England. Byen ligger med nordsjøen på dens østkyst. Harwich er en viktig inngangsport til resten av Europa, og det ideelle sted for å oppleve områdets maritime historie. Harwich er berømt for sin maritime historie og kulturarv. Engang var Harwich hovedkvarteret til kongens flåte og hjemby for Christopher Jones, ”Master of the Mayflower” (kaptain på skipet Mayflower, som brakte de første engelske nybyggerne til Amerika). Byen har trange gater, historiske bygninger og museer, slik som Redoubt Fort. Harwich ligger i nærheten av feriestedet Dovercourt, som har sandstrender, badesjø og park.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.