Newcastle til Amsterdam Ferge

Newcastle Amsterdam fergeruten knytter England med Holland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Newcastle Amsterdam fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Newcastle - Amsterdam Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 15 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Newcastle Amsterdam priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Newcastle Amsterdam ruten er for en bil og 1 passasjer.

Newcastle Guide

Den engelske byen Newcastle, eller Newcastle upon Tyne, ligger i den nordøstlige delen av England på den nordlige bredden av elven Tyne, omkring 14 km fra Vesterhavet. Byen er kjenmt for sine historiske bånd til kullgruvedrift og er et viktigt senter for ull handel. Newcastle havn og skipsverft var en gang et av de største sentrene for skipsbygning og skipsreparasjon i verden. Byen har en rekke ikoniske merker knyttet med den, inkludert Newcastle United Football Club, Newcastle Brown Ale og byens Tyne Bridge. Newcastles jernbane nettverk, kjent som metro, opererer på begge sider av elven Tyne og knytter byen med mange steder, inkludert Gateshead og strendene i Whitley Bay og Tynemouth. Besøkende bør merke at selv om byens nærmeste strender er deilige, er strendene som ligger lengre nordpå oppad Northumberland kyst, langt overlegen.

Newcastle havn ligger faktisk 16 km øst for bysentret på den nordlige bredden av Tyne. Passasjer terminaler er nylig blitt renovert og tilbyr de vanlige fasiliteter, inkludert en dekket gangbro, en rekke innsjekkingsskranker og mer. Det er daglige fergeoverfarter fra havnen til Amsterdam.