Newcastle
Amsterdam
Ferger til Holland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Newcastle til Amsterdam Ferge

Newcastle Amsterdam fergeruten knytter England med Holland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Newcastle Amsterdam fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Newcastle til Amsterdam?

Fergetiden fra Newcastle til Amsterdam er omtrent 15h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Newcastle og Amsterdam?

Det er 1 fergeoperatører for Newcastle til Amsterdam, og dette er
 • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Newcastle til Amsterdam?

Bestill ferger fra Newcastle til Amsterdam gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Newcastle til Amsterdam?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Newcastle til Amsterdam med
 • DFDS Seaways

Kan du ta med bilen din på fergen fra Newcastle til Amsterdam?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Newcastle til Amsterdam med
 • DFDS Seaways

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Newcastle til Amsterdam?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • DFDS Seaways

Hva er avstanden fra Newcastle til Amsterdam?

Avstanden mellom Newcastle til Amsterdam er omtrent 392 nautiske mil.

Newcastle Amsterdam Ferge anmeldelser

 • "God verdi"

  Jeg pleide å bo i Skottland, men hadde stadig forretning i sentral Europa, så bestemte å kjøre en gang, i stedet for å fly. Prisen er noenlunde den samme, akkommodasjonen er god og nattfergen er mer passende. For en forholdsvis liten forskjell i pris, ville jeg oppgradere til en bedre lugar neste gang (commodore). Det tok lang tid å komme av fergen i Amsterdam.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Min tur"

  Hele prosess med booking, innsjekking, overnatting, spising, seilas og utstigning var virkelig godt organisert av DFDS.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "5* kundeservice"

  Dette var vårt 6 cruise mellom Newcastle og Amsterdam. Barna elsket det, og det gjorde vi også. Jeg måtte rapportere VVS støy i lugaren vår, og var virkelig glad med den raske reaksjonen fra besetningen. Damen i resepsjonen kontaktet vedlikeholds mann, og vi ble straks flyttet til en annen lugar. Bravo til alle. Absolutt verdt å anbefale dette cruiset. Takk!

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Fn overfart"

  Takket være dere, hadde vi en fantastisk start og ende på vår lenge ventet tur til Finland og Sverige. Et punkt – hvorfor er det ingen service fra Skottland til Norge eller Sverige?

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Les mer Les mindre

Newcastle Guide

Den engelske byen Newcastle, eller Newcastle upon Tyne, ligger i den nordøstlige delen av England på den nordlige bredden av elven Tyne, omkring 14 km fra Vesterhavet. Byen er kjenmt for sine historiske bånd til kullgruvedrift og er et viktigt senter for ull handel. Newcastle havn og skipsverft var en gang et av de største sentrene for skipsbygning og skipsreparasjon i verden. Byen har en rekke ikoniske merker knyttet med den, inkludert Newcastle United Football Club, Newcastle Brown Ale og byens Tyne Bridge. Newcastles jernbane nettverk, kjent som metro, opererer på begge sider av elven Tyne og knytter byen med mange steder, inkludert Gateshead og strendene i Whitley Bay og Tynemouth. Besøkende bør merke at selv om byens nærmeste strender er deilige, er strendene som ligger lengre nordpå oppad Northumberland kyst, langt overlegen.

Newcastle havn ligger faktisk 16 km øst for bysentret på den nordlige bredden av Tyne. Passasjer terminaler er nylig blitt renovert og tilbyr de vanlige fasiliteter, inkludert en dekket gangbro, en rekke innsjekkingsskranker og mer. Det er daglige fergeoverfarter fra havnen til Amsterdam.


Amsterdam Guide

Amsterdam er Hollands hovedstad og ligger i Nordholland provins, i den vestlige del af landet. Byen er et svært populært turistmål, og tiltrekker omkring 4 millioner turister hvert år. Det er mange viktige og interessante severdigheter i byen, som inkluderer Amsterdam Museum, Anne Franks Hus, Hermitage Amsterdam Museum, Van Gogh Museum, Rijksmuseum og Stedelikj Museum. Byen har også et fantastisk nettverk av kanaler som til sammen er ca. 100 km lang, og også en stor attraksjon i seg selv. Hovedkanalene er Prinsengracht, Herrengracht og Keizersgracht. Byen består av omkring 90 øyer som er forbundet av omkring 1200 broer, og på grunn av byens nettverk av kanaler, omtales den noen ganger som ”nordens Venezia”.

Byen har et verdensberømt pulserende natteliv med mange bar, restauranter og nattklubber. Den typiske Bruine Kroeg (brun kafé) tilbyr en mer gammeldags atmosfære med nedtonet lys, stearinlys, og en noe eldre kundekrets.

Amsterdam er svært innbydende for sykler og har fremragende fasiliteter for syklister, som inkluderer sykkelstier, sykkel stativer og en rekke bevoktet sykkel garasjer, som kan brukes for et mindre gebyr. I 2013 var det omkring 1.200.000 sykler i Amsterdam, flere enn befolkningen.


Newcastle til Amsterdam Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
DFDS Seaways 17:00 08:45 15 timer 45 minutter Hver dag
DFDS Seaways Mini Cruise 17:00 08:45 15 timer 45 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.