Hull til Zeebrugge Ferge

Hull Zeebrugge fergeruten knytter England med Belgia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hull Zeebrugge fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hull - Zeebrugge Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 13 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hull Zeebrugge priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hull Zeebrugge ruten er for en bil og 1 passasjer.

Hull Zeebrugge Ferge anmeldelser

 • "Hull til Rotterdam overfart"

  Vi booket en klub lugar med dobbeltseng, som var svært behagelig! Vi spiser alltid i Brasserie, siden det er en god start på ferien. Den er veldig god og personalet er fantastiske. På utreisen reiste vi på Pride of Hull og kom tilbake på Pride of Bruges, og hadde en god tur begge veier. Ingen klager overhodet. Skipene er svært gamle np, men gode solide fartøyer.

  'Anonym' reiste på Hull Zeebrugge ruten med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre
 • "En riktig god tur"

  Det var en vidunderlig tur, bedre enn jeg hadde forventet. Lugaren var svært ren og god nok til 5 personer. Vi etterlod bagasjen vår i lugaren om dagen.

  'Mohammed' reiste på Hull Zeebrugge ruten med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "Glatt overfart"

  Erfaringen vår av overfarten er ytterst behagelig; hjelpsom besetning, fremragende mat, problemfri overfart og en minneverdig solnedgang. Takk P&O, vi kunne slappe av og fikk en god start på ferien vår.

  'Pam' reiste på Hull Zeebrugge ruten med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre
 • "Hull Zeebrugge august 2013"

  Selv om skipet så lite træt ut, var overfarten fin. Personalet var svært vennlige, og jeg ville helt sikkert bruke denne overfarten igjen, selv om den virker til å dyr, sammenlignet med andre servicer.

  'Graeme' reiste på Hull Zeebrugge ruten med P&O Ferries på Pride of York

  Les mer Les mindre

Hull Guide

Den engelske byen Hull, eller Kingston upon Hull, som er byens offisielle navn, ligger i East Riding i Yorkshire, i den nordøstlige delen av England. Byen og dens havn ligger på bredden av elven Hull, som møter Humber-elvmunningen, omkring 40 km fra Vesterhavet. Byens historie går tilbake til det 12. århundret, hvor munkene Meaux og Abbey hadde bruk for en havn til å eksportere ull, de samlet fra eiendommene deres.

Nåtidens Hull er svært annerledes enn datidens Hull og har gjennomgått en forvandling i de siste årene. Byen ble erklært en britisk kulturby for 2017. Byens kulturelle og sportslige arv er klare for alle å se. Besøkende bør besøke den gamle bydelen og Museum Quarter, Hull Marina og The Depp, et akvarium plassert på Sammy’s Point. Fra et sportslig synspunkt, er byen hjemsted for Hull City Fottball Club og Hull FC Rugby Club.

Det er fergeforbindelser mellom Hull og Rotterdam/Europport i Holland, med en seiltid mellom 10 og 11 timer. Det er også en fergeforbindelse til Zeebrugge i Belgia, med en seiltid på ca. 14 timer, og en ukentlig service til Hamina i Finland.

Zeebrugge Guide

Zeebrugge ligger i Belgia og er et av Europas hode knutepunktene på grunn av nærheten dens til en rekke store europeiske industrielle byer, og sine gode transportforbindelser. Zeebrugge er også Belgias viktigste fiskehavn og fiskemarked, og et av Europas største.

De fleste passasjerne kommer enten om bord en luksus cruise eller en passasjerferge fra Hull og Rosyth i Storbritannia. fasiliteter i havnen inkluderer flere butikker, en kafé og behagelige venteområder.