Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2799 ruter og 660 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Belgia

Det flerspråkelige nordeuropeiske landet Belgia har en kulturell mangfoldighet som motsier dens kjedelige ry blant reisende.

Med to språkgrupper, er befolkningen i Belgia fordelt mellom hollandsk snakkende flamsk i nord og franske snakkede i sør. Det er også noen steder med tyske beboere mot den tyske grensen.

De tre hovedregionene i Belgia er også svært forskjellige. Flandern region dekker den nordlige delen av landet og omfatter byene Antwerpen, Gent, Leuven og Brugge, mens den vallonske regione dekker sør med sine største byer Charleroi, Liege, Namur og Mons. Hovedstaden Brussel makerer møtet av de to.

Ferger knytter det nordlige England med Belgia og leverer en fantastisk transport til kontinentet fra Nordengland med minimal kjøring. Det er avganger året rundt, som leveres av moderne cruiseferger.

Hvis man reiser fra England, særlig fra sør, kan det være lettere å komme til Belgia via en havn i Frankrike eller Holland.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • Få pris

Belgia anmeldelser

 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  Les mer Les mindre
 • "Pent og rolig"

  Skipet var pent og rent, det var en god overfart. Vi gikk på kinoen og butikken, ville ønske, det var en større butikk eller butikker med flere varer. Vi hadde to små barn med oss, ville ønske det var en større lekeplass til dem. Men generelt, en deilig fergetur!

  Les mer Les mindre
 • "Vår tur"

  Alt i alt var turen ok. Den eneste tingen vi ikke har fornøyde med, var at vi måtte vente for lenge i kø, og ikke nådde den avgangen vi hadde booket, så måtte vente enda en time.

  Les mer Les mindre
 • "Desember 2016"

  God

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Belgia