Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Hook of Holland havn

 • Med bil

  E30/E25 forbinder Hook van Holland med Amsterdam, Rotterdam og resten av Holland. Ta motorveien og følg skiltene til ’England’ og ’Hook van Holland’.

 • Med tog

  Amsterdam Express og lokale tog kommer rett utenfor utenfor terminal bygning fra Rotterdam og Haag.

 • Parkering

  Det er parkering i havnen.

 • Adresse

  Stationsweg 10, 3151 HS Hoek van Holland

 • Hook of Holland Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Hook of Holland før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Hook of Holland Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Hook of Holland Ferge servicer

Hook of Holland Guide

Hook of Holland Guide

Hook of Holland er en travel havneby, men også et feriested, som er kalt ”Rotterdam ved havet”. Denne havn/resort arrangement er typisk for hollandske og belgiske kyster. Med en stor befolkning og lite land, har kysten to ”jobber”; å handle shipping og underholde sommerturister. Hollændene er så ordentlige at de har klart å skjule kaiarbeidet fra resort strender. Nær det industrielle distriktet Europport og Rotterdam, ligger strender på hjørnet. Hvis man går til venstre fra Nordsjø strand, opp på promenaden som går langs Nieuwe Waterweg, kan man nesten røre skipene som seiler forbi. Av denne grunn tiltrekker promenaden mange turister. Hook of Holland dekker nesten et område på 16,7 km2 (hvorav 13,92 km2 er land). Det finnes uendelige muligheter, uansett om man ønsker å ta til strand, sykle eller gå langs kysten.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.