England

Slik bookes ferger fra England til Holland

Det er 3 fergeruter mellom England og Holland med 28 avganger ukentlig. P&O Ferries leverer 1 rute, Hull til Rotterdam som seiler 7 ganger ukentlig. Stena Line leverer 1 rute, Harwich til Hook of Holland som seiler 14 ganger ukentlig. DFDS Seaways leverer 1 rute, Newcastle til Amsterdam (Ijmuiden) som seiler 7 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra England til Holland for å sjekke informasjon.

England Holland kart

Trykk her for kart

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Holland:

Holland er et nordeuropeisk land, som er omkranset av Belgia og Tyskland, og har en vestkyst på Nordsjøen.

Holland har en rekke verdensberømte byer, inkludert Amsterdam, Rotterdam, Utrecht og Delft. Det normale bildet av Holland omfatter vindmøller, tresko og tulipaner, men landet har utviklet seg og er rykket vekk fra denne stereotype.

Holland er et velkjent reisemål for turister, men er også nylig blitt rangert som det lykkeligste landet i verden, noe som naturligvis avspeiler landets levestand.

Det er fergeservicer mellom England og Holland hele året rundt, som drives av moderne ferger.

Selv om Holland er en kompakt nasjon, har landet gode veiforbindelser, så er den ideelle porten til og fra det kontinentale Europa.