Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Newcastle havn

 • Med bil

  Vest fra følg skiltene til byen og deretter skiltene til kysten som fører til A1058. Følg skilte til Ferries & North Sea, som tar deg til Royal Quays. Fra nord og sør følg A19 til Tyne Tunnel rundkjøring som er nord for elven Tyne, og deretter skiltene til Ferries & North Sea, som tar deg til Royal Quays.

 • Med tog

  Newcastle Centrai Station er sentral togstasjonen og er godt forbundet med resten av Storbritannia. Det er busser knyttet til havnen. For mer informasjon og booking, besøk vår [URL1 eller tog til Newcastle side.

 • Parkering

  Det er parkeringsmuligheter utenfor hovedterminalen. Daglige priser er ca. £5 for en bil og £3 for en motorsykkel.

 • Adresse

  DFDS Seaways International Passenger Terminal, Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE

 • Newcastle Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Newcastle før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Newcastle Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Newcastle Ferge servicer

Newcastle Guide

Newcastle Guide

Newcastle er hovedstaden i området mellom Yorkshire og Skottland. Ved første øyekast virker byen som enda en nordlig industriby, men bankene av Tynen har vært satt i 2000 år og derfor har byen mange attraksjoner – flere enn rivaler. Newcastle er full av historie og her er mange museer og gallerier for dem som er interesseret. I kontrast til dette er Newcastle også en moderne og pulserende by med puber og barer så langt som øyet kan se, og byens natteliv bliver beskrevet som en av de 10 beste i verden. Hvis man ønsker å finne en mer rolig og avslappende sted kan man søke hen til Kielder Waterm, som er Europas største kunstige sjø.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.