Cork til Roscoff Ferge

Cork Roscoff fergeruten knytter Irland med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cork Roscoff fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cork - Roscoff Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cork Roscoff priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cork Roscoff ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cork Guide

Den irske byen Cork ligger i den sørvestlige delen av landet i provinsen Munster. Det er Irlands nest største by og ligger på en øy i elven Lee som deler seg i to kanaler vest og øst for byen. Kaier og havnebasseng finnes på den østlige siden av byen, hvor begge kanaler fusjonere igjen.

Byen har bevart arven sin, selv om det ikke er mer tilbake av den middelalderske besfestede byen. Det er imidlertid bevart fra det 18. århundret.

Passasjer fasiliteter i Cork fergeterminal er begrenset og omfatter hovedsakelig venteområder og forfriskninger.

Roscoff Guide

Den franske landsbyen Roscoff ligger på den nordlige kysten av Bretagne og er en perfekt introduksjon til alt det, som Bretagne har å tilby. En populær attraksjon i byen er granitt bygningene deres fra det 16. århundret, som ligger langs kysten sammen med de mange restaurantene som serverer fremragende lokal mat, og de små galleriene og gavebutikker. Byen har spesialisert seg i fisk- og skalldyrsretter og tradisjonelle bretonske crêpes, som man kan nyte på et av de mange streetside stedene. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en av 27 franske regioner.

Havnen har vært i drift siden 1973, men det er ikke mange fasiliteter. Det er fergeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Seiltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 til Cork.