Dublin til Cherbourg Ferge

Dublin Cherbourg fergeruten knytter Irland med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Dublin Cherbourg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dublin - Cherbourg Fergeselskaper

  • Irish Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 18 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dublin Cherbourg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dublin Cherbourg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens røtter kan spores tilbake til vikingtiden, men begynte å ekspandere raskt i det 17. århundret. Byen tiltrekker millioner av turister hvert år. En av de eldste monumentene er Dublin Castle, som først ble grunnlagt i 1204, kort etter den normanniske invasjonen. Mange turister besøker også Trinity College Dublin for å se Book of Kells, som er et illustrert manuskript skapt av irske munker ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er et gammelt jernbro over elven Liffey, er en av de mest fotograferte severdighetene i Dublin og anses for å være Dublins mest ikoniske kjennetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mer enn 1,5 millioner passasjerer i året til destinasjoner i Storbritannia og Europa. Havnen har 3 terminaler og ligger ved munningen av elven Liffey, omkring 3 km fra byens senter.

Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøy i Manche department i Normandie i den nordvestlige delen av Frankrike. Byens havn er nok best kjent som en kanal havn som betjener ferger mellom Storbritannia og Frankrike. En av de mest populære attraksjoner i byen er Museum T. Henry, som ble grunnlagt i 1831 etter en donasjon av mer enn 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museene. I dag har museet en samling av over 300 malerier av franske, hollandske og italienske kunstnere, som strekker seg tilbake fra i dag til Middelalderen.

Også populær blant besøkender er Abbey du Voeu fra det 12. århundret som var dedikert til Jomfruen. Kirken ble innviet i 1181, under regjeringstiden av Henry II og Eleanor av Aquitanie som var til stede under seremonien.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.