Rosslare
Le Havre
Ferger til Frankrike
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rosslare til Le Havre Ferge

Rosslare Le Havre fergeruten knytter Irland med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 14 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rosslare Le Havre fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Irland til Frankrike
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Rosslare til Le Havre?

Fergetiden fra Rosslare til Le Havre er omtrent 20h 14m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Rosslare og Le Havre?

Det er 1 fergeoperatører for Rosslare til Le Havre, og dette er
  • Brittany Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Rosslare til Le Havre?

Bestill ferger fra Rosslare til Le Havre gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Rosslare Guide

Den irske landsbyen Rosslare er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er skilt fra Nordsjøen av en lang sandbakke som strekker seg nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes å være den mest solrike i Irland og har vært et populært reisemål i de siste 100 årene. Byens strand er blitt tildelt et Blå Flagg og tiltrekker mange badender og familier.

Byens moderne havn har gode passasjerfasiliteter, og leverer fergeservicer til Pembroke (seiltid ca. 4 timer), Fishguard (seiltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Rosscoff i Frankrike. Passasjerfasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, en lekeplass og et venteområde.


Le Havre Guide

Le Havre er en fransk by som ble grunnlagt av Kong Francis I i 1517, etter at havnene i Hornfleur og Harfleur, på Seinen elvemunning, sannet til. Le Havre ble utviklet over den første halvparten av det 19. århundret ved å skyve byens volder tilbake og senere i århundret, rive dem helt ned. Byens raske utvikling og demografi er blitt påvirket av en rekke begivenheter som fant sted i byens relativt nyere historie. I det 17. århundret var Le Havre en krigshavn, men ble en vellykket handelshavn i det 18. århundret, og i det 19. århundret utvandret mange mennesker til Amerika. Byens industrialisering som begynte i 1920ene, gjorde den til en viktig by og havn for Normandie takket være den globale handel med kaffe og bomull, og i 2005 ble byen erklært et Unesco verdensarv område.

Det er fergeforbindelser fra Le Havre til Portsmouth i England.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.