Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Le Havre havn

 • Med bil

  Le Havre er knyttet til resten av Frankrike av normandie Bridge og ligger ca. 200 km fra Paris. Ta A29 eller A13 motorveie og så A131. Følg skiltene til LD Lines ferge terminal ’Citadelle’ som er ved havnen.

 • Med tog

  Le Havre SNCF ligger 1,5 km vest for Hôtel de Ville på Cors de la République, langs Gare Routière. Det går buss fra Gare SNCF til havnen. For mer informasjon, se SNCF nettside.

 • Med buss

  Le Havre senter er 10 minutters gang fra havnen. Bussen merket ’Centre Ville’ møter ferger og ta deg inn til byen,

 • Parkering

  Det er parkeringsmuligheter i havnen. For mer informasjon ring +33 140 66 1717.

 • Adresse

  Terminal de la Citadelle BP 90746 F-76060 Le Havre

 • Le Havre Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Le Havre før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Le Havre Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Le Havre Ferge servicer

Le Havre Guide

Le Havre Guide

Le Harvre er en by som ligger i Normandiet i nord Frankrike. Byen ble grunnlagt i 1517, hvor den ble døot Francisopolis etter Frans I av Frankrike, og senere kalt Le Havre-de-Gråde. Le Havre betyr havn. Konstruksjonen ble beordret til å erstatte den gamle havnen i Honfleur og Harfleur, og byens historie er uløselig knyttet til havnen. I 1800 tallet begynte havnen å vokse, som handel fra vest India ble tilføyet til det av Frankrike og Europa. I løpet av 1900 tallet ble byen et industrielt senter. Den ble ødelagt under annen verdenskrig og senere bygget om til en levende og travel by, som er Frankrikes største utenrikshandel havn og Europas femte største havn. Det er ikke bare en stor kommersiell havn eller et industrisenter; byen har også en yatch havn og en prisbelønnet strand.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.